Hoe bouw je een permanente Ice House

Er is niets heel graag een glas zoete ijsthee in de zomer. Maar wat wij als vanzelfsprekend - onmiddellijk beschikbaar ice - was niet altijd onmiddellijk beschikbaar. In de oude dagen mensen opgeslagen op ijs in de winter in speciaal ontworpen ijs huizen te worden gebruikt voor koeling doeleinden tijdens de hete zomermaanden. Met de stijgende kosten van energie en de groeiende wens van veel consumenten om te gaan groen, wordt het ijs huis het maken van een comeback. Hoewel er niets bijzonder complex over de wetenschap achter de ijskelder, het bouwen van een zal wat tijd en toewijding.

instructies

Hoe bouw je een permanente Ice House

1 Bepalen hoeveel ijs u nodig heeft om op te slaan. Het gemiddelde gezin van 4 zal gebruik maken van 600 kubieke voet ijs per jaar nodig en interieur opslagruimte van 12 "x 12" x 8 '. Een buitendiameter zal een extra 2 'aan elke kant vereist.

2 Kies de locatie voor uw ice huis. Goede locaties zijn de noordzijde van een heuvel onder een schaduwrijke plek, bij voorkeur in de buurt van uw huis.

3 Pour dansschool 12/6 "dik. Installeer een plankenvloer op een lichte helling in de richting van een hoek. Installeer een val afvoer in de hoek om water te verwijderen en houd de warmere buitenlucht buiten.

4 Bouw de buitenmuren met behulp van standaard 2x4 bouwmethoden. Frame uit een deur. Bedek de buitenmuren met spooraansluiting.

5 Installeer een eenvoudige schuur type dak verzekeren dat helt naar het noorden, waardoor er nog voldoende ruimte voor voldoende ventilatie.

6 Bouw de binnenmuren 1-2 voeten in de buitenmuren met behulp van 2 x 4's. Boord van de muren en het plafond. Frame een binnendeur naar de ene op de buitenkant passen.

7 Verpak de ruimte tussen de binnen- en buitenmuren met isolatie. Verpak isolatie tussen het plafond en de buitenste dak, maar zorg ervoor om ruimte voor de luchtcirculatie te verlaten.

8 Installeer een binnendeur en een buitendeur. Layer 1-2 voeten van zaagsel op de vloer.

Hints

  • Misschien wilt u planken te installeren om voedsel te houden in koude opslag.