Hoe bouw je een MTB Ramp

Hoe bouw je een MTB Ramp


MTB verwijst naar een genre van fietsen bekend als mountainbiken. Terwijl vele vormen van fietsen vindt plaats op verhard terrein, mountainbikeroutes hebben vaak een natuurlijke vuil constructie. Een extreme vorm van mountainbiken, gedefinieerd als vuil springen, maakt gebruik van door de mens veroorzaakte ramps dat een steile helling voorzien. Het vuil oprit kunt u uw mountainbike over lange afstanden te springen terwijl het bereiken van grote hoogten. Het bouwen van uw eigen mountainbike oprit vergt weinig meer dan een paar huishoudelijk gereedschap.

instructies

1 Draag uw oprit building tools om een ​​openbaar mountainbike parcours waar je toestemming om te bouwen. Zoek een geschikte helling gebouw vrij van bomen en andere mountainbiken gevaren. Steek het puntje van je platte kop schop in de grond. Til een schep vol vuil in je kruiwagen. Herhaal het graven proces tot u de kruiwagen hebt ingevuld.

2 Plaats uw eerste lading van vuil op de gewenste locatie oprit. Vul de kruiwagen eens te meer gebruik te maken van de platte kop van uw shovel. Plaats de tweede lading van vuil bovenop de eerste. Maak een schuine helling vuil door het vormgeven van de heuvel met de achterkant van de shovel hoofd. Voeg een extra lading van vuil in de grootte van helling verhogen.

3 Giet wat water uit de 2 liter kruik en in je gieter. Kantel de gieter te doen toekomen aan het water op het gezicht van uw nieuw gebouwde mountainbiken helling toe te voegen. Gebruik uw schep een kleine hoeveelheid droog vuil werpen op de bovenkant van de bevochtigde oploopvlak.

4 Wrijf de droge stof in het gezicht van de ramp met de achterkant van de shovel. Slap de platte kop van de schop tegen de helling gezicht te pakken in de droge vuil. Voortzetting van het slapping proces totdat u de gewenste helling van uw oprit te bereiken. Voeg meer droog vuil indien nodig. Giet de rest van het water uit de 2 liter kruik en in je emmer.

5 Laat de metalen hoofd van uw shovel in de emmer met water. Verhoog de platte kop van uw shovel uit het water. Plaats de achterkant van de shovel hoofd de oprit gezicht. Wrijf de natte schop van boven naar beneden van het vuil helling. Bevochtig de schop als het loopt uit vocht. Laat 45 minuten verstrijken voordat het testen van de bouw van het nieuwe mountainbike helling.