Hoe bouw je een Mini Ramp voor een BMX

Hoe bouw je een Mini Ramp voor een BMX


Een mini-ramp voor een BMX liefhebber is een goede beginner helling en kan hem voor te bereiden op de grotere ramps te springen in een wedstrijd. Een 20-inch helling een redelijke hoogte beginnen springen, vooral bij hoge snelheden. Dikke, behandelde multiplex en de bouw hout zijn voldoende keuzes van materialen voor dit project, omdat zij misbruik van constant rijden en verwering kan weerstaan. Het bouwen van een ramp is niet een ingewikkelde taak, maar het bouwen van de juiste manier, dus het is duurzaam zal enige aandacht vereisen.

instructies

1 Knip je ¾-inch multiplex van hoek tot hoek met de cirkelzaag. Je moet twee gelijke driehoekige stukken met de schuine zijde afmetingen van 36 inch. Deze stukken fungeert als zijkanten uw oprit.

2 Plaats de zijkanten, zodat ze staan ​​op hun 30-inch randen, 18 ½ inches uit elkaar, en zo de hypotenusa parallel. Plaats een pine board loodrecht tussen de zijkanten, zodat haar 4-by-18 ½-inch oppervlak gelijk is met zowel 20-inch randen van de zijkanten, en dus het tegenovergestelde bovenhoek van het bord is gelijk met de hypotenusa. Schroef door de multiplex en in de uiteinden van het bord. Gebruik twee schroeven voor elk uiteinde.

3 Plaats nog een pine bord 6 centimeters van de eerste, zodat de 2 per 18 ½-inch gelijk ligt met de hypotenusa van elke zijde. Schroef door de zijkanten en in de raad van bestuur. Herhaal deze stap met behulp van uw laatste drie platen. Dit is uw oprit frame.

4 Leg de 1/2-inch blad van triplex over de ramp kader, zodat de 36-inch kanten gelijk met de zijkanten van de ramp, en dus de 20-inch randen gelijk met de onderkant en bovenkant van de helling. Schroef door de multiplex en in de grenen planken om uw oprit oppervlak te beveiligen.

Hints

  • Draag een veiligheidsbril bij het gebruik van elektrisch gereedschap.