Hoe bouw je een Launch Ramp

Launch hellingen zijn een integraal onderdeel van de straat skateboarden en hebben hun wortels in het begin van de sport. De meeste lange tijd skateboarders kan herinneren de bouw van hun eerste lancering ramp en hoe het verbeterd hun plezier van het skateboarden. Launch hellingen zijn een van de makkelijkste en goedkoopste skateboard ramps om te bouwen. En, eenmaal voltooid, een lancering ramp kan elk vlak, glad oppervlak te vormen tot een spannende plek om te skateboarden. De bouw van een goede start ramp vereist de juiste gereedschappen, materialen en de selectie van locaties.

instructies

Construct de Ramp

1 Begin met het tekenen van de zijkanten van de oprit aan de dikkere plaat multiplex, de 3/4 inch plaat. Met behulp van string en een potlood op te treden als een kompas ingesteld tussen 8 tot 10 voet in diameter, trekken de overgang (de curve) van de oprit naar de triplex plaat. Gebruik de puzzel om de lijnen te volgen en knip de zijkanten.

2 Snijd de 2x4s en het gebruik van hout schroeven om ze vast te zetten aan de zijkanten als balken. Plaats ze 8 inch afgezien van de overgang. Voeg een extra balk aan de voorzijde, boven- en onderaan achterste hoek.

3 Het oppervlak van de ramp met de dunnere blad van triplex, de 3/8 inch plaat. Voeg een tweede laag van multiplex voor kracht, zorg ervoor dat de nerf van het hout loopt tegenovergestelde van de eerste laag. indien gewenst, voeg een afwerkingslaag van Masoniet of Skatelite te glad uit de helling.

4 Zoek een goede, veilige plek voor uw oprit. Een goede plek voor uw lancering oprit heeft een lange, vlakke, gladde ondergrond. Zorg ervoor dat het gebied is goed verlicht, droog en puin vrij.

Hints

  • Gehoorzamen alle verkeer en eigendomswetten bij het selecteren van een plek om je lancering oprit te gebruiken.
  • Draag altijd de juiste beschermende kleding bij het skateboarden.