Hoe bouw je een Inuit Sled

Hoe bouw je een Inuit Sled


De Inuit mensen zijn met behulp van hondensleeën voor transport voor eeuwen. Vele stijlen van de hond sleden bestaan ​​uit geprefabriceerde sleden tot doe-het-zelf-modellen. Sleeën bestaan ​​uit lopers, een lichaam tuigage en harnassen om de honden op hun plaats te houden en zorgen voor begeleiding van de dieren.

instructies

1 Teken je rails op een 3/4-inch blad van triplex. Een markering aan de onderzijde van een vel 8 duim van de bodem. Maatregel 6 voeten van de korte kant en zet een tweede merk 5 inches van de bodem. Dit zal de tapsheid van de loper vormen. Met een rechte rand, gaan van het 5-inch merk het einde van de acht voet multiplex op 45 graden opwaartse hoek. Dit zal de ruwe schets voor de eerste loper vormen. Gebruik een potlood en glad uit de curve van de loper. Knip de gebogen loper. Leg het over het tegenovergestelde 8-foot kant en trace. Knip de tweede loper. Sla de resterende multiplex. Zand de lopers langs de randen totdat ze zijn afgerond en glad.

2 Snijd een 3-voet door 6 voet rechthoek uit een stuk triplex. Snijd dit stuk in zes 6-foot met 6-inch planken. Leg planken op een plat oppervlak parallel aan elkaar. Wikkel nylon touw om het eerste bestuur en de knoop. Weven de strips van touw om de volgende plank en knoop. Herhaal dit met alle boards, dan weven het touw rond de planken een tweede keer. Herhaal dit aan de andere kant van de multiplex planken, ongeveer 2 voet van het einde.

3 Plaats de lopers op de grond met behulp van stenen om zijn plaats te houden. Stel de slede op de top van de lopers. Pas de lopers tot de fronten zijn 2 voeten uit elkaar en de achterkant zijn 2 1/2 voeten uit elkaar. Schroef door de bovenkant van de slede via 3-inch dekschroeven en in de lopers. Schroef elke 6 inches om de lopers te beveiligen.

4 Plaats de slede naar beneden op twee zaag paarden. Meet de afmetingen van de slede en lopers. ongeveer 3 inches - - dan de afmetingen van de slede in het gebied van de las lopers vier stukken stalen buis samen om een ​​frame die iets kleiner te vormen. Het frame moet tussen de twee lopers als u klaar bent.

5 Bevestig het gelaste frame aan de onderkant van de slede door boren door de latten en in het stalen frame. Snijd een 2-inch met 2-inch gat in de lopers bij de achterkant stalen balk, waar de sledder zal staan. Plaats een 3-foot stalen buis door deze gaten. Weld drie 3-foot stalen buizen samen om een ​​"U." vormen Deze las "U" handvat om het uiteinde van de stalen buis loopt via de twee lopers. Schroef de handgreep frame aan de houten latten.

6 Snijd twee 1-inch bij 1 inch openingen aan de voorzijde van elke loper ongeveer 8 inch van het vooruiteinde. Knoop een nylon touw door een gat. Neem het uiteinde van het touw en knoop rond de zijkant van de "U" handle. Houd het touw strak. Herhaal dit met de andere kant van de slee.

7 Boor een gat aan elke zijde van de "U" handle. Schroef een oogbout aan elke kant voor de harnassen. Schroef een oogbout in de voorste lopers op de buitenkant voor een extra harnas ondersteunt. Vlek het hout van de slee en laat drogen.

8 Snij twee 1-inch met 8-foot stroken van aluminium beplating. Schroef het vel aan de onderzijde van de lopers met behulp van kleine schroeven. Deze aluminium bewaker zal schade aan de lopers uit rotsen en puin te verhinderen.