Hoe bouw je een Floating Muskusrat Set

Hoe bouw je een Floating Muskusrat Set


Muskusratten eten water vegetatie, zoals lisdodde en wal gras. Zij zullen de voedsel te verzamelen en sleep de stukjes op een feed bed in het water waar ze zitten en eten. Feed bedden blijken uit platte gematteerd vegetatie bedekt met gedeeltelijk opgegeten voedsel. Muskusratten zal ook klimmen op iets boven het water. Een drijvende set is een imitatie van een feed bed. Traps verborgen aan beide uiteinden van de drijver en aas in het midden. Muskusratten zal gemakkelijk klimmen op de vlotter voor het aas.

instructies

1 Draai een oogje schroef in de lange zijde rand van een 2-by-10 inch twee-voet lange plank ongeveer twee duim van het einde. Schroef in een tweede oog schroef op de tegenoverliggende lange zijde rand van het bord twee duim van de andere kant van het bord. Draai de schroeven, zodat het oog gaten parallel met het bestuur zijn.

2 Stel de raad van bestuur in het water. Schuif een vier of vijf voet lange groene plastic tomaat staak door elk van de ogen schroeven en duw de palen in de rivierbodem. Duw ze naar beneden tot ze stevig vasthouden in de bodem met ten minste twee voeten van de paal boven de waterlijn.

3 Sleep nat water vegetatie en hebben betrekking op de raad van bestuur, draperen het over alle vier de zijden in het water. Laat de val keten ring over de bovenkant van de tomaat spel staan, waardoor de keten op te hangen in het water. Plaats de val in de vegetatie zes duim van het einde van het bord met de veer te wijzen in de richting van het midden van de vlotter.

4 Plaats een tweede trap aan de andere kant van de vlotter op dezelfde wijze als de eerste trap. Bedek de valkuilen lichtjes met net genoeg vegetatie om de val te verbergen. Plaats aas in het midden van de vlotter tussen de vallen samen met een takje gedoopt in een fles muskusrat geur lokken.

Hints

  • Gebruik de druk behandeld hout voor deze set, want het zal niet nat met water en wordt doordrenkt.
  • Verankering de vlotter met inzet door de schroef ogen laat de vlotter te gaan op en neer met het water. Als het waterpeil daalt zal de vlotter naar beneden gaan. Als het water stijgt de vlotter zal omhoog gaan op het spel. Op deze manier houdt de set te werken, ongeacht het waterpeil.
  • Leg enkele schijfjes appel in het midden van de vlotter als appel is uitstekend aas voor float sets.
  • Een muskusrat kan klimmen op het bord op elk punt, maar zal uiteindelijk de stap naar een van de vallen als het beweegt over. Eenmaal gevangen de muskusrat zal terug te springen in het water, waar het gewicht van de val zal houden onder snel verdrinking.
  • Probeer en verberg deze set in cattails of lange riet als het gemakkelijk wordt gezien door val en bont dieven. Hoe beter het is vermomd hoe meer kans je hebt op het vangen van muskusratten, zonder dat de valkuilen verwijderd door iemand anders.