Hoe bouw je een competitie Cheer Team

Hoe bouw je een competitie Cheer Team


Cheerleaders worden vaak gezien langs de zijlijn bij voetbalwedstrijden of aan het einde van de rechtbank bij basketbalwedstrijden. Het stimuleren van de menigte en teams, evenals de communicatie geest is een traditionele rol van juich het leiden. Concurrerende cheer neemt de sport naar een hoger niveau en vereist meer van een technische staf en de cheerleaders zelf. Het bouwen van een concurrerende cheer team is een belangrijke onderneming die kansen biedt voor de deelnemers.

instructies

1 Verrichten onderzoek om te bepalen of er steun en belangstelling voor een wedstrijd cheer team. Praat met de school of organisatie leiders om hun input te krijgen. Survey studenten en ouders om te bepalen of er interesse en de nodige inzet niveau.

2 Onderzoek mogelijkheden voor concurrerende. Het verzamelen van zoveel mogelijk informatie over reisafstand, vergoedingen en regels. Bepaal of het transport zal worden verstrekt door de school of organisatie of door de ouders. Uitvoeren van een voorlichtingsbijeenkomst met geïnteresseerde leerlingen en ouders om informatie te communiceren.

3 Bevestig een praktijk faciliteit die beschikbaar zal zijn als dat nodig is door het team. Zorg ervoor dat er matten beschikbaar zijn voor gebruik wanneer het team is het leren van nieuwe bewegingen en routines.

4 Voeren tryouts met een panel beoordeeld. Gebruik juichen bussen, dansers en anderen met een achtergrond of interesse in cheer te kunnen beoordelen die het uitproberen. Moedig die momenteel juichen voor de sport uit te proberen.

5 Richtsnoeren opstellen om duidelijke regels en consequenties. Rekening met factoren zoals cijfers, aanwezigheid, gedrag en kleding en duidelijke disciplinaire maatregelen als dat nodig is. Communiceer dat de praktijk is verplicht.

6 Zoek een choreograaf en dansdocent indien nodig om de technische staf te helpen met praktijken. Gebruik een verscheidenheid aan middelen om de juichen leiders te voorzien van zo veel van een voordeel als mogelijk bij de voorbereiding voor de concurrentie.