Hoe bouw je een buitensauna

Buitensauna's zijn handig en u weet, of op zijn minst een vrij goed idee, die vorig in hen was. Ze zijn relatief eenvoudig te bouwen, als je blijft je ontwerp simple.It is het noodzakelijk om een ​​stevige basis voor een buitensauna om op te zitten te bieden. Voor de toepassing van dit artikel zullen we aannemen dat u al hebt gestort of ingebouwde een soort fundament voor de buitensauna.

instructies

Hoe bouw je een buitensauna

1 Bepaal hoe u wilt dat uw sauna om te kijken, en hoe groot je wilt dat het is. (Zie Tips voor meer informatie.)

2 Met in het achterhoofd dat de gemiddelde grootte van een stuk hout board (voor de muren) is twee voet door vier poten, met een lengte van acht voeten en plank board (voor de vloer) is achttien centimeter in de breedte door zesennegentig centimeter in lengte, met een twee-inch dik, volgens uw plannen, bepalen hoeveel hout je nodig hebt. Aankoop van het hout en andere dingen die je nodig hebt.

3 Indien nodig, snijd het hout en planken aan de lengtes en breedtes u nodig heeft, op basis van uw plannen.

4 Naar aanleiding van uw plannen, bouwen uw vloer eerste. Nagel vier stukken van twee door vier berken of eiken hout samen om het frame te vormen, en vervolgens nagel aanvullende stukken van twee door vier berken of eiken hout op gelijkmatig tussenpozen aan de steunen te vormen. Vastspijkeren het vereiste aantal berken of eiken plank planken die je nodig hebt om de vloer oppervlak zelf te vormen.

5 Bouw je muur en het dak FRAMES op dezelfde manier als u de vloer gebouwd, met behulp van de berk of eiken hout (zie stap 4).

6 Met behulp van de berk of eiken planken, bouwen aan de buitenmuren, en dan voeg ze toe aan de vloer.

7 Plaats isolatie tussen de ruimten gevormd door het hout dat werd gebruikt om het kozijn en ondersteunt.

8 Spijker de Cedar planken over de isolatie, met behulp van de muur frames en ondersteunt om de nagels te houden.

9 Eindig uw dak, als u dat nog niet hebt gedaan, en dan hechten aan de structuur.

10 Build eenvoudige zitbanken (u kunt cederhout gebruiken op hen, ook) en voeg ze toe aan de muren.

11 Installeer de saunakachel (die je besteld en zijn voorzien van een krachtbron voor), brand it up, en geniet van uw buitensauna!

Hints

  • U kunt plannen en schetsen van sauna's te downloaden, of je kunt boeken die je plannen en schetsen van sauna's zal geven te kopen. Of, als je vrij veel weet wat je wilt, kun je met de hand tekenen uw plannen of gebruik maken van een computer-aided opstellen of blauwdruk programma om uw eigen plannen te ontwerpen.
  • Houd in gedachten dat het meer dimensionale u uw muren te maken (bijvoorbeeld acht voet hoog en acht voet breed), hoe minder hout je zal moeten snijden.
  • Berken of eiken hout het beste is voor het daadwerkelijk bouwen van de sauna zelf, zoals ceder, hoewel een hardhout, zal niet zo lang duren als berken of eiken. U kunt echter gebruik maken van cederhout aan de binnenzijde van de sauna. Gewoon kopen ceder planking die dunner is dan dat wordt gebruikt voor de buitenmuren, vloer en dak.
  • Misschien wilt u alle vier de buitenmuren bouwen eerst, en bevestig ze (een voor een, natuurlijk) op de vloer. Uw werk zal soepeler gaan, zoals u zult niet bouwen dan bevestigen, dan opbouwen en weer te plaatsen totdat u de muren klaar.
  • U kunt overwegen water-verzegelen van uw hout, maar laat het natuurlijk verder dan dat. Hout, dat weer en wind op zich is meestal zo mooi, zo niet mooier, zoals geverfd of gebeitst hout. Dit is echter, naar keuze.
  • Neem contact op met een arts als u een reeds bestaande medische voorwaarden voor het gebruik van een buitensauna. Met behulp van een buitensauna ook daadwerkelijk maken een aantal medische problemen erger.
  • Sta jezelf niet toe om oververhit te worden bij gebruik van de buitensauna. En, drink veel water voor, tijdens en na de sauna.
  • Niet te snel te gaan van de ene temperatuur uiterste naar het andere. Gun jezelf de tijd om af te koelen een beetje voordat u de sauna te verlaten, vooral als het erg koud buiten.
  • Voel de oppervlakken eerst, voordat u gaat zitten of achterover leunend in de sauna. Het kan heter dan je denkt. Als dit het geval is, ofwel zitten of op een gevouwen handdoek of ander kussen, of dat het oppervlak afkoelen aantal alvorens de sauna.