Hoe bouw je een Bike Ramp

Als u wilt freestyle BMX rijden, moet je oefenen op een echte fiets helling. De beste manier om meer praktijk te krijgen is om je eigen oprit te bouwen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar een van de meest voorkomende is een structuur van 2-by-4s en multiplex bouwen. Je bouwt een helling kader eerst, dan lagen de top met buigbare multiplex of vezelplaat. Hoe steil u uw oprit is aan u, afhankelijk van de aard van de trucs die u wilt beheersen en hoe comfortabel je bent met steile hellingen en hellingen.

instructies

1 Beslis over de lengte en hoogte van uw oprit, dan is het ontwerpen van een curve die u vertrouwd mee bent. Het moet geven u genoeg lift, maar niet zo steil dat het zorgt ervoor dat je de snelheid te verliezen. Een graad van ongeveer 45 graden met een ondiepe curve is perfect voor bijna elk type van de truc.

2 Snijd twee 2-by-4s de lengte van de helling, en twee aan de hoogte. Leg de lengte planken naast elkaar, en zet de verticale einde planken opzij voor nu.

3 Brace lengterichting 2 per 4S met kruisschoren aan de breedte van de helling snijden. Men moet worden geplaatst ten minste om de 2 voeten. Staan zowel de lengte planken en de cross-braces op de randen. Gebruik schroeven of 2-inch of meer spijkers op de planken vast te maken.

4 Bevestig de verticale steunen aan het einde van de helling met schroeven of 2-inch nagels. Nu is het tijd om de zijpanelen gesneden uit multiplex.

5 Teken de curve die u wilt op een groot vel van 1/2 inch multiplex. Als u twee vellen gebruiken, doe dat dan. Knip dan de curve met behulp van een decoupeerzaag. Doe dit weer voor de andere kant.

6 Bevestig de zijpanelen aan het frame en de verticale steunen met schroeven.

7 Snijd cross-braces die past tussen de twee zijwanden en zet hen aan de bovenkant van de curve ongeveer 2 voeten uit elkaar. Deze dienen als steunen voor de lagen multiplex dat de helling zal vormen.

8 Snijd de multiplex op het oppervlak van de helling te creƫren. Rekening houdend met de curve, die enkele meters zal toevoegen aan de lengte van de helling. Meet langs de curve met een flexibel meetlint, en laat extra ruimte op het einde van uw blad van triplex, die je later kunt afgesneden.

9 Leg de multiplex op de helling. Vanaf de bodem, werk je weg tot het veiligstellen van de multiplex recht om de cross-braces met schroeven en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel. Gebruik de spijkers of schroeven aan de zijpanelen van de cross-braces te lokaliseren.

Hints

  • Gebruik een aantal vellen dun triplex voor de oprit oppervlak. Deze platen zijn gemakkelijker te buigen en zal niet breken terwijl je probeert om hen te vormen naar de oprit.