Hoe bouw je een been brace

Een van de meest voorkomende verwondingen kunt behandelen thuis is een been blessure. Met een beetje vindingrijkheid, kunt u een eenvoudige brace maken om het been van de patiënt te beperken, totdat je het naar een erkende medische professional. Als u het been brace verkeerd te maken, kunt u echter meer kwaad dan goed doen. Als de brace niet het been stabiel aanhoudt, kan het been open voor meer verwondingen te verlaten. Als de brace te strak kan afsnijden essentieel bloedtoevoer naar het been, met een volledig nieuw probleem voor de patiënt verbeteren.

instructies

1 Meet de omtrek van het been van de patiënt op vijf plaatsen. Meet de breedte aan de enkel, het grootste deel van het kalf, de knie, halverwege de dij en het hoge gedeelte van de dij.

2 Knip een stuk leer voor elk gedeelte van de etappe die u gemeten. De lederen stroken moet een inch breed en twee inches langer dan elke meting zijn.

3 Knip een rechthoek van leer vier duim breder dan de breedte van het bovenbeen die naar beneden taps toeloopt tot vier inches wijder dan de enkel. Deze strook leer moet de lengte van het been van de patiënt vanaf de bovenkant van de dij tot aan de enkel zijn.

4 Wikkel het leer rechthoek om het been van de patiënt. Markeer de plaats van de knie en verwijder het leer uit hun been. Knip een cirkel op de knie, zodat de knieschijf kan steken door middel van de leer, waardoor de patiënt om zijn knie te buigen indien nodig.

5 Leg het leer rechthoek, zodat de binnenkant kijkt naar u toe. Lijm de stijve kant van de haak-en-loop tape aan de ene kant van het leer. De stroken tape moet de rand van het weefsel zitten.

6 Draai het leder over en bevestig de flexibele kant van de haak-en-loop tape naar de andere kant van leer (bijvoorbeeld als je stijf klittenband is aan de linkerkant van het leer, bevestigt de zachte band naar de rechterkant van het leer aan de andere kant).

7 Bevestig een klein deel van stevige haak-en-loop tape aan de linkerkant van het leer strips. Flip het leer strip over en bevestig de flexibele kant van de haak-en-loop tape naar de rechterkant van de stof.

8 Trek vijf licht lijnen over de buitenkant van de leer rechthoek. Ruimte zodat ze line-up met de locaties waar je deed uw eerste metingen (de enkel, het breedste deel van het kalf, de knie, de halverwege de dij en de bovenste dij). Coat de lijnen met lijm en bevestig de strips van leer.

9 Wikkel de leer rechthoek rond het been van de patiënt wanneer de lijm droogt op leerstroken (de opening van de leer rechthoek moet de buitenkant van het been kijkt). Steek de zijkant van het leer met de haak-en-lus tape naar boven onder de andere zijde van het leer, waardoor de hook-and-loop tape te ontmoeten en binding, waardoor een lus rond het been van de patiënt. De leer moeten stevig passen op het been, maar niet zo strak als de bloedsomloop afgesneden aan het been.

10 Trek de banden met elkaar en sluit de haak-en-loop tape aan de uiteinden. Laat uw patiënt staan ​​om te zorgen voor de brace past goed.

Hints

  • U kunt katoenen lakens of een elastisch materiaal om een ​​beensteun maken als leer is niet beschikbaar.
  • Raadpleeg een arts om te zorgen voor de brace goed werkt.