Hoe Bodybuilders verwijderen Lichaamsbeharing?

Waarom verwijderen Lichaamsbeharing?

Je hebt in talloze zweet gevulde uur zet in de sportschool en ontkende zelf menig tempting in een poging om je lichaam te kijken zoals u dat wilt. De laatst overgebleven struikelblok tussen u en dat statige lichaamsbouw je graag zou willen zien staren terug van reflecterende oppervlakken overal is uw lichaamshaar. Om echt te pronken met die wasbord abs, golfde schouder strepen en bekabelde onderarmen, het haar moet gaan. Gelukkig voor u en uw gelijkgestemde broeders, zijn er drie primaire en populaire manieren om meer huid, elk met zijn eigen voor- en nadelen te laten zien.

lasers

Duur, maar bijna permanent, laser ontharing is niet al te pijnlijk (althans niet tot u uw factuur). Gewoonlijk blijvend verwijderen bereikt na een aantal sessies, waarvan het aantal afhankelijk van de grootte van het doelgebied en de hoeveelheid haar verwijderd. De kosten variëren afhankelijk van uw woonomgeving en de faciliteit. In laserbehandeling, korte uitbarstingen van laserlicht in wezen "bak" niet alleen het haar, maar de haarfollikel, wat resulteert in uiterst langzaam hergroei. Littekens is niet een gebruikelijke bijwerking, maar is niet ongewoon bij mensen met een donkere huid of uitzonderlijk dik haar. Kijk goed rond en vragen veel vragen.

waxen

Waxen is vrij betaalbaar in de meeste markten, maar het staat hoog op de pijnschaal. Uiteraard, hoe dikker het haar, hoe pijnlijker het verwijderen zijn. Harsen is vrij eenvoudig: U of de technicus toepassen van een dikke, kleverige strook van hete was om de patch van follikels, wacht een paar seconden, dan rip off van de wax in een snelle beweging. Waxen meestal stokken van de stoppels voor ongeveer 4-5 weken voor tekenen van hergroei zichtbaar zijn; dan is het tijd om het pijnlijke proces te herhalen. Deze optie wordt alleen aanbevolen voor mensen met een hoge pijngrens.

het scheren

De goedkoopste maar de meest tijdrovende methode van verwijderen, scheren is makkelijk te doen, maar het moet vaak worden gedaan. Huidirritaties zijn vaak de norm, maar gelukkig is de huid hardt hoe het gebied wordt geschoren. Scheer in de richting van de haargroei en gaat langzaam. Het kan nodig zijn om het haar clip tot een beheersbaar niveau van voor het oppakken van het scheermes. Reguliere draagbare scheerapparaten bladen worden gebruikt, evenals gel gebaseerde scheercrème te voorkomen nicks. Pincet samen met scheren is de voorkeur van de meeste fitness-enthousiastelingen; gewoon van plan om vernietiging van tijd elke dag of een paar dagen om de schijn op te houden.