Hoe Blijf Sane Tijdens een Sports Injury

Hoe Blijf Sane Tijdens een Sports Injury


Als sport of oefening is een regelmatig en belangrijk onderdeel van je leven, kan een langdurige blessure schade aanrichten op je geestelijke gezondheid. Atleten rekenen op oefening voor zowel de fysieke en mentale voordelen, wat betekent dat een gewonde sporter kan snel humeurig en depressief. Hier zijn een aantal manieren om op te hangen op uw geestelijke gezondheid tijdens de revalidatie.

instructies

1 Blijf zo actief mogelijk, zonder dat verdere schade. Indien mogelijk, te simuleren uw favoriete activiteit, zoals water joggen in plaats van het runnen.

2 Concentreer je op een ander aspect van de opleiding. Als je blessure letterlijk is het bijhouden van je af van uw voeten, focus op de kern van kracht (abs, onderrug) of bovenlichaam en arm kracht. Probeer een yogales of huren van een trainer om u te begeleiden door middel van veilige oefeningen.

3 Focus op een niet-sport-activiteit die een achterbank heeft genomen tijdens intensieve training. Leer om nieuwe en gezonde maaltijden te koken. Eigenlijk lees het boek voor uw maandelijkse boekenclub. Neem een ​​fotografie klasse.

4 Houd opknoping uit met uw sportieve vrienden. De meeste atleten zijn ten minste één keer gewond en kan betrekking hebben op de eenzaamheid en depressie die daarmee gepaard gaat.

5 Vermijd negatief, onsympathieke vrienden die de houding van, carry "Nou dat is wat je krijgt voor het uitvoeren van marathons!"

6 Houd een dagboek bij om uw verbeteringen en je emoties te volgen. Dit zal nuttig zijn voor uw arts of fysiotherapeut, maar zal je ook geven een stopcontact om je frustraties te ventileren. Voor atleten die al training logs hielden, de voortzetting van deze praktijk zal je een gevoel van samenhang en voortgang tijdens uw herstel te geven.

Hints

  • Geen vervanging van uw runner hoog met een buzz. Met andere woorden, niet je verdriet verdrinken in alcohol. Als een depressieve, kan alcohol niet alleen toe te voegen aan uw funk, maar kan gewichtstoename die alleen voel je je meer traag veroorzaken.
  • Ga niet overboord op comfort food. Tuurlijk, het voeden op de korte termijn, maar als je eenmaal genezen zul je niet wilt worden om terug in vorm en proberen om 10 pond te verliezen. comfort gewicht.