Hoe Blijf gehydrateerd tijdens het wandelen

Logeren gehydrateerd is van vitaal belang om te wandelen succes. Je zou verbaasd zijn hoeveel water je lichaam ontsnapt door zweten als je wandelen, zelfs als het buiten koud is. Hier zijn enkele tips voor het voorkomen van uitdroging in de woestijn.

instructies

1 Drink water, zelfs voordat je naar buiten wandelen. Probeer ten minste 32 oz te krijgen. van het water in uw systeem voordat u op het spoor.

2 Drink een paar ons elke 20 minuten of zo, terwijl u wandelen. Het is belangrijk om pitstops en te drinken water te maken. Als je in een tijd crunch, drinken tijdens het lopen.

3 Snack op iets wat natrium terug te krijgen als u alleen water drinkt (en niet te vullen die elektrolyten met een sportdrank). Als je zweet, je verliest natrium uit je lichaam, en het drinken alleen water niet alles wat je verliest te vervangen.

4 Drinken na je klaar bent wandelen, zelfs als u geen dorst. U blijft te zweten en verliest natrium, zelfs nadat u klaar bent met wandelen.

5 Overweeg de aanschaf van een Camelbak, een rugzak die maximaal 100 oz. van water. Als u al een rugzak dragen, zorg ervoor om een ​​aantal flessen water op u te allen tijde, zodat u niet gestrand zonder water.

Hints

  • Camelbaks of flessen water zijn de twee beste manieren om water vast te houden tijdens het wandelen.
  • Het dragen van licht en licht-gekleurde kleding zal zweten te verminderen en houden u comfortabeler.
  • Snack terwijl u wandelen. Het eten van koolhydraten-zware voedingsmiddelen zal houden je energie niveau hoog.
  • wandelen nooit uiteengezet als je geen water hebt, of zal niet in de buurt van alle open, schoon water bron (zoals een rivier of beek).
  • Wees voorzichtig bij het wandelen, in het bijzonder door jezelf, niet uitgedroogd raken.
  • Als je dorst hebt, bent u al uitgedroogd. Zorg ervoor dat u veel water te drinken om jezelf te hydrateren.