Hoe Blijf gehydrateerd tijdens een training

Om de slopende effecten van uitdroging tijdens het sporten een minimum te beperken, de American College of Sports Medicine (ACSM) beveelt een reeks stappen. Logeren gehydrateerd tijdens lange fietstochten, wandelingen en het gewicht-resistentie workouts is cruciaal voor hogere topprestaties - en voortgezet gezondheid.

instructies

1 Drink vloeistof vroeg. Neem in 16 oz. vloeistof 2 uur voordat u gaat trainen.

2 Drink vloeistof vaak. In ongeveer 5-8 oz. elke 15 tot 20 minuten; dit geeft je lichaam een ​​kans om een ​​constante stroom van vloeistof te absorberen.

3 Voeg sporten mengsels met koolhydraten en elektrolyten uw vloeistoffen, vooral bij de uitoefening van langer dan 1 uur.

4 Houd de vloeistoffen binnen de 60 tot 70 graden bereik voor een betere absorptie.

5 Houd drankjes toegankelijk tijdens het sporten. Bewaar alle vloeistoffen in easy-to-use containers die zonder verstoring van de training kan worden geopend.

6 Drink na het sporten om te compenseren voor de vloeistof uw lichaam verliest tijdens het sporten.

Hints

  • Probeer om vloeistoffen te drinken voordat je dorst (op welk punt je lichaam is ongeveer 2 procent uitgedroogd). Voor piek spier prestaties en een grotere energie in je workouts, drinken vroeg en vaak.
  • Drink voldoende vloeistof om het gewicht van uw lichaam verliest tijdens een training te vervangen.
  • Als een algemene richtlijn, drink ongeveer 1 liter of liter per uur tijdens de warming-to-warme dagen, en vergeet niet om continu te drinken tijdens de training.
  • Als u een aandoening die zou aantasten of beperkt in uw vermogen om deel te nemen aan lichamelijke activiteit, raadpleeg dan een arts voordat uit te werken. Deze informatie is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling.