Hoe Blijf gehydrateerd tijdens een lange Rit van de Fiets

Het nemen van een lange fietstocht kan een uitstekende manier om te genieten van mooie uitzichten, wat tijd doorbrengen met vrienden en geliefde of gewoon in vorm te zijn. Afhankelijk van het weer en hoe krachtig u uw fiets te rijden, hoewel, je kunt ook gedehydrateerd in een haast worden. Er zijn verschillende stappen die u kunt nemen zowel voor als tijdens de rit om te voorkomen dat dit gebeurt.

instructies

1 Drink veel water voordat u begint met uw fietstocht. Het bedrag dat u drinken voordat uw rit zal afhankelijk zijn van hoe lang je van plan bent om op de fiets te zijn. Een goede vuistregel veel rijders gebruik is tot 24 liter water drinken per uur en een half ze van plan om te rijden met de fiets. Als je gaat om op de fiets voor ongeveer twee uur, kon je gewoon drinken ergens tussen de 30-36 ounces van water voordat de rit begint. Er is geen perfecte exacte aantal dus schatten is prima.

2 Plaats een waterfles op het frame van de fiets. Dit is de meest handige manier om vloeistoffen met u tijdens uw lange fietstocht te brengen. De grootte van de fles die u te brengen zal worden bepaald door de lengte van uw fietstocht en de grootte van uw smartphone.

3 Koop een draagbaar hydratatie-systeem dat kan worden gevuld met veel vocht en te gebruiken tijdens je lange fietstocht. Deze zijn uitstekend geschikt voor degenen die een zeer lange fietstocht. Een drinksysteem is een eenvoudige brouwsel uit een blaas die kan maximaal tot 60+ ounces van vloeistoffen (afhankelijk van welk systeem je koopt), een riem of twee van hen die u kunt aansluiten rond je lichaam en een slang met gaat tot aan je mond. Op deze manier kunt u genieten van vloeistoffen wanneer u de behoefte voelen zonder te hoeven nauwelijks iets doen.

4 Gebruik water en sportdranken als een manier om gehydrateerd te blijven tijdens uw lange fietstocht. Je zou bijvoorbeeld plaats water in het drinksysteem en uw favoriete sportdrank in de fles die rust op het frame (of vice versa). Sportdranken hydrateren en vult elektrolyten, koolhydraten en voedingsstoffen die verloren gaan via zweet. Echter, het drinken van 60 ounces van een sportdrank in een tijdsbestek van een paar uur kunt u een maagklachten geven. Het is een goed idee om het water ook gebruiken tijdens je lange fietstocht.

5 Drink veel water zodra uw rit heeft gesloten. U moet ten minste 24 ounces van water of uw favoriete sportdrank te drinken, ongeacht de lengte van uw lange fietstocht. Veel atleten realiseren zich niet dat ze uitgedroogd kunnen worden nadat zij hun activiteiten hebben beƫindigd.

Hints

  • Ken je eigen lichaam. Het is een feit dat iedereen niet zweten en verliezen vloeistoffen op dezelfde manier. Je weet wanneer je nodig hebt om meer te drinken voor een lange fietstocht. Alleen u kunt bepalen wat de grootte van de fles en drinksysteem u nodig heeft tijdens de rit. Wees eerlijk met jezelf over je wensen en je lichaam en je moet gemakkelijk houd jezelf gehydrateerd tijdens een fietstocht.