Hoe Blijf gehydrateerd tijdens Bikram Yoga

Bikramyoga, vaak "hot yoga" is een reeks van 26 asanas uitgevoerd in een kamer verhit tot 105 graden Fahrenheit. Gezien de kamer temperatuur en sessielengte (in het algemeen 90 minuten) bikram yoga kan gemakkelijk leiden tot uitdroging. Leer hoe goed gehydrateerd te blijven in een paar simpele stappen.

instructies

1 Zorg ervoor dat uw dagelijkse inname van water ten minste 32 ounces per dag of de helft van je lichaamsgewicht. -Up van uw inname van water tijdens de warmere maanden.

2 Drink minstens 16 liter water of sportdrank ten minste twee uur voorafgaand aan de uitoefening van bikram yoga.

3 Draag zweet-wicking en microfiber kleding speciaal ontworpen voor het absorberen van het zweet. Deze stoffen zullen helpen absorberen zweet en houdt het van een verblijf op je lichaam, die oververhitting kunnen veroorzaken en versnellen uitdroging.

4 Vermijd overmatige cafeïne en alcohol 24 uur voor de klas. Beide stoffen kan leiden tot overmatig vochtverlies en uitdroging.

5 Breng het water met u om uw bikram yoga les. Probeer en drinken 8 oz. per 15 tot 20 minuten van de activiteit.

6 Drink voldoende water post-klasse, aan te vullen met een sport drank met elektrolyten of een elektrolyt tablet na de training indien nodig. Zout pakketten kunnen ook helpen bij het behouden verloren vloeistoffen.

Hints

  • Drink 8 liter water voor elk pond verloren tijdens de oefening is geweldige manier om ervoor te zorgen dat u genoeg vloeistoffen.
  • Stop uw training onmiddellijk als u zich duizelig of misselijk of ervaring krampen of andere tekenen van uitdroging.
  • Raadpleeg altijd een arts voordat het starten van een nieuw trainingsprogramma.