Hoe Air Soft Guns werken?

-Spring Powered Guns

Air soft guns zijn recreatieve guns dat kleine korrels, of bb's te schieten, met een hoge snelheid, maar niet hoog genoeg om te doden. Air soft guns zijn ontworpen voor sport en entertainment. Ze zijn ontworpen om te worden beschoten mensen in recreatieve spelen. De drie soorten zachte lucht guns zijn gas aangedreven geweren, lente-powered pistolen en automatische elektrische pistolen.

-Gas Powered Guns

Gas aangedreven kanonnen werken net als een lucht bb of pellet gun. Het pistool wordt aangedreven door een gecomprimeerde vorm van propaangas, genaamd 134a groen gas. Het gecomprimeerde gas wordt geladen in het pistool en een gedeelte van het gas vrij hoge druk. De hoge druk is gericht op de korrel of bb in het geweer, druk veroorzaakt dan de pellet of bb te versnellen uit het pistool. De gasbron moet regelmatig worden vervangen.

-Spring Powered Guns

De veer-aangedreven gun maakt gebruik van een trekveer om de snelheid op de pellet of bb geven. De veer wordt gespannen door handmatige kracht, wat betekent dat de persoon die het pistool zorgt voor de kracht die nodig is om de veer in een gespannen positie. Wanneer de trekker over te halen, wordt de spanning in de veer vrijgegeven in de pellet of bb, waarbij de pellet of bb veroorzaakt vrijgeven het pistool met hoge snelheid. Omdat de veer handmatig moet worden gespannen voor elke pellet of bb, wordt de veer-aangedreven gun beperkt tot enkele brand schieten.

Automatic Electric Guns

De automatische elektrische pistool is de duurste, en waarschijnlijk de meest populaire vorm van zachte lucht pistool. Deze pistolen draaien op elektrische batterij. De batterij bevoegdheden een kleine motor die versnelling verleent op elk pellet of bb. Omdat de motor continu kan draaien, kan deze kanonnen automatisch, of ze kunnen worden beperkt tot één brand of halfautomatisch. De batterijen moeten worden vervangen of opgeladen na de middelbare gebruik.