Hoe aan te passen voor Spin Bikes

In 1994, Madd Dogg Athletics Company ontwikkelde een indoor cycling oefenprogramma, beter bekend als Spinning, om te gaan met hun speciaal ontworpen stationaire fietsen. Aangeboden tegen fitnesscentra over de hele wereld door gecertificeerde instructeurs, de wielerwereld programma bootst road technieken terwijl de integratie van mentale training, visualisatie, ademhaling en hartslag trainingsmethoden in standaard 40-minuten workouts. De Spin fietsen zijn volledig instelbaar en moet individueel worden aangepast aan elke renner voor de meest comfortabele, effectieve en veilige training resultaten.

instructies

1 Vind de juiste zithoogte die het mogelijk maken je knieƫn licht gebogen blijven, zelfs op het laagste punt van het pedaal rotatie.

2 Pas de vooruit / achteruit positie van de stoel, zodat u gemakkelijk het stuur kan bereiken terwijl het houden van uw ellebogen licht gebogen.

3 Stel de stand van het stuur. Beginners moeten ze in te stellen op een vrij hoge positie, en omdat ze ervaring op te doen geleidelijk aan te passen het stuur totdat ze bijna ter hoogte van de zitting.

4 Neem contact op met uw instructeur om ervoor te zorgen heb je de fiets goed bevestigd. Spinning instructeurs zijn opgeleid en gecertificeerd om ervoor te zorgen dat u comfortabel en veilig zijn en kan eventuele vragen te beantwoorden.

Hints

  • Vergeet niet uw fles water om gehydrateerd te blijven tijdens het sporten. Je zou ook willen overwegen het dragen van vochtafvoerende kleding en het investeren in gevoerde fietsbroek of een gel bekleding voor comfort.
  • Na het aanpassen van uw Spin fiets je altijd moet controleren dat alle pinnen en aanpassingen veilig voor het begin van de training worden vastgemaakt zodat er geen verschuiving optreedt tijdens het midden van het.