Hoe aan te passen Het Rear Sight op een Smith & Wesson M & amp; P

Hoe aan te passen Het Rear Sight op een Smith & Wesson M & amp; P


De Smith en Wesson M & P model handgun is speciaal ontworpen voor de behoeften van het leger en de politie. De hoge treksterkte ontwerp voorziet extreme veiligheid en duurzaamheid in het veld. De M & P model pistool is ook beschikbaar voor het publiek, en is verkrijgbaar in de .40-kaliber, .357 sig en 9mm modellen. De achterzijde bezienswaardigheden van de M & P pistool kan alleen worden aangepast voor windvang. De windvang aanpassingsproces voor de achterpassagiers bezienswaardigheden van de M & P model handgun is een relatief eenvoudig proces en vereist een punch tool.

instructies

1 Vuur een groep van drie of vier opnamen op een standaard pistool doel op een afstand van tenminste 25 yards. Zorg ervoor dat u de juiste veiligheid oor- en oogbescherming dragen.

2 Let op de plaatsing van het schot groep. Bijvoorbeeld; Als de groep afgevuurde schoten landen aan de rechterkant van de roos, dan moet u uw gezichten aan te passen aan de rechterkant.

3 Draai de aanblik stelschroef aan de achterzijde zicht door naar links te draaien. Nadat de schroef is losgedraaid, bewegen de ogen naar links of rechts met behulp van een stempel of drift wapensmid tool. Deze tool zal het oppervlak van de ogen niet bederven. Plaats het op de zijkant van het gezicht en duw naar links of rechts per uw targeting behoeften.

4 Opnieuw zet de aanblik stelschroef nadat aanpassingen zijn gemaakt.

Hints

  • Nooit een wapen op iets dat je niet van plan bent om te schieten of te doden.
  • Houd uw vinger van de trekker tot je klaar bent om te schieten zijn.