Hoe aan te passen een Shark Helmet Size

Hoe aan te passen een Shark Helmet Size


Shark helmen zijn ontworpen om te worden gebruikt tijdens het rijden op een motorfiets, ATV of in de motorcross. Als gevolg van de activiteiten waarvoor ze zijn ontworpen om te worden gebruikt, moet de helm veilig te passen op je hoofd. Een goede pasvorm moet het hoofd worden gemeten en vergeleken met de metingen van de beschikbare afmetingen. Zodra de juiste grootte wordt verkregen, moet de opvulling in de helm worden aangepast, zodat de helm goed past en beschermt uw hoofd.

instructies

1 Meet de omtrek van je hoofd met een zachte meetlint. Meet de omtrek ongeveer één inch boven je wenkbrauwen. Vergelijk de omtrek met de maattabel gekoppeld aan hieronder om uw helm maat te bepalen.

2 Plaats de helm in de juiste maat op je hoofd. Pas de opvulling in de helm, zodat het volledig omgeeft en beschermt uw hoofd. Als de helm te los zit, kan extra hoofd en wang padding worden ingevoegd in de helm om beter te passen bij uw hoofd. Als de helm is te strak, koop een groter formaat. Als zij dat nodig is, verwijdert u de helm van uw hoofd, het bijhouden van de padding zo gepositioneerd als mogelijk te maken.

3 Verwijder de opvulling een stuk op een moment. Trek het deksel aan de achterzijde van de bekleding om de lijm opnieuw te onthullen. Plaats de opvulling in de posities je ze had. Plaats uw hoofd in de helm van de padding nog goed is gepositioneerd te garanderen, en dienovereenkomstig aan te passen.