Hoe aan te passen een Scott Archery Dual-Beugel Trigger Pull

Hoe aan te passen een Scott Archery Dual-Beugel Trigger Pull


Scott Boogschieten produceert vrijlating hulpmiddelen voor alle soorten van het boogschieten. Onder de release hulp opties zijn single-remklauw, double-remklauw en strijkkwartet lus. Dubbele remklauw afgifte steun voorzien van een dual-jaw design - twee beweegbare delen die openen en sluiten rond de pees - Bij bogen met een koord lus. Eén van de innovaties op double-remklauw vrijlating aids is een verstelbare kop lengte en de trekker over te halen. Elke schutter, afhankelijk van het niveau van deskundigheid en gevoeligheid eisen, kan de trekker over te halen om aan deze eisen te passen aan te passen.

instructies

1 Druk op de trekker door het openen van de dubbele remklauw vrij te geven aan de stelschroef voor de Trigger Sensitivity Adjustment bloot te leggen. Bij het activeren van de trekker, moet de remklauwen open zijn en de trekker trok zich terug. Elke Scott Boogschieten vrijlating hulp lokaliseert de gevoeligheid en de trekker over te halen aanpassing naast de trekker over.

2 Draai de stelschroef met de klok mee of tegen de klok in, afhankelijk van de gewenste mate van gevoeligheid. Draai de schroef naar rechts zal de schroef vast te draaien, wat resulteert in verminderde gevoeligheid. Om de gevoeligheid te verhogen, draait u de schroef tegen de klok in. Onervaren of nieuwe boogschutters kan een minder gevoelige Trigger willen een ongewenste trekkerdruk voorkomen. Ervaren doel shooters kunnen gevoeliger voor een vlotte pijl vrijlating willen.

3 Sluit de dual-bekken om de trekker te stellen door op de trekker naar voren en praktijk activeren van de trekker om de gevoeligheid te voelen. Blijf de Trigger Sensitivity Adjustment aanpassen op basis van persoonlijke voorkeur. De praktijk schieten de pijl en boog met behulp van de nieuwe trekker over te halen die met een doel op ongeveer 10 yards.