Hoe aan te passen een Hoyt Bow trekgewicht Compound

Hoe aan te passen een Hoyt Bow trekgewicht Compound


Gevestigd in Salt Lake City, Utah, Hoyt produceert boogschieten bogen sinds het begin van 1900. Hoyt compoundbogen worden erkend voor een combinatie van kwaliteit en vakmanschap; de bogen worden gebruikt door professionele en recreatieve doel shooters en bowhunters over de hele wereld. Het aanpassen van de loting gewicht op een Hoyt compound boog kunt u de boeg te passen aan uw specifieke sterkte en schieten stijl.

instructies

1 Gebruik een boog schaal om het stroomverbruik gewicht bepalen op Hoyt compound boog. Dit aantal bepaalt de gewenste toename of afname van trekkracht.

2 Maak de-pocket borgschroeven zich aan beide zijden van de ledemaat zak. Deze speciale-pocket vergrendeling schroeven worden niet gebruikt op elk model. Raadpleeg uw handleiding voor het model-specifieke informatie met betrekking tot de-pocket borgschroeven.

3 Draai het gewicht-afstelbout op de bovenste ledematen-pocket met de klok mee; dit verhoogt de loting gewicht. Tel het aantal volledige en gedeeltelijke revoluties.

4 Draai het gewicht-afstelbout op de bovenste ledematen-pocket naar links om de loting gewicht te verlagen. Tel het aantal volledige en gedeeltelijke revoluties.

5 Draai de onderste gewicht afstelbout hetzelfde aantal windingen als de top. Hierdoor beide onderdelen dezelfde hoeveelheid weerstand.

6 Draai de-pocket borgschroeven indien nodig.

7 Test de loting gewicht op de boeg schaal om de definitieve loting gewicht metingen te bepalen.

Hints

  • Hoyt adviseert het maken van een maximum van 10 omwentelingen van de bouten ledemaat gewicht aanpassing.