Hoe aan te passen een Bimini

Een Bimini top is een speciaal type van de dekking die u op uw boot kunt installeren om u extra bescherming tegen de zon en de elementen te geven, terwijl cruisen rond in uw boot of vissen. Er zijn veel verschillende fabrikanten van bimini tops, maar de meeste bimini top kits kunt u zelf het systeem te installeren. Zodra u uw bimini top hebt samengesteld, kunt u aanpassingen maken, zodat het systeem past bij uw behoeften.

instructies

1 Plaats de gemonteerde bimini top op uw boot met de benen rusten op de rand van de boot. Onderzoek de top dat de top is bevestigd aan het frame correct. Laat een tweede persoon de top in de plaats, en rond te lopen onder de luifel en het uitvoeren van normale taken om te zien hoe lang de top moet zijn.

2 Verwijder het onderste deel van elk been. Alleen knippen het onderste gedeelte van het been - probeer niet naar het midden of de bovenste delen van de poten te snijden. Gebruik het meetlint om aan te geven waar u een snee in de eerste etappe te maken, en markeer de dezelfde afstand op elke andere been.

3 Gebruik de ijzerzaag aan de benen op de plek die u gemarkeerd snijden. Zorg ervoor dat elk deel recht dat de top ook bij afloop wordt. Schuif elk deel van het been terug in de middengedeelten van het been.

4 Gebruik de boormachine om een ​​gat te boren door middel van zowel de onderste en middelste gedeelte van elk been. Als de gaten zijn geboord, gebruik dan de klinknagel pistool om een ​​nagel te voegen en sluit de onderste en middelste delen van elk been.

5 Vervang de bimini top met de poten rusten op de zijkanten van de boot. De top moet nu de juiste hoogte te zijn. Verplaats de top naar de locatie die u de beste dekking. Laat een tweede persoon de top, terwijl je de kracht boor gebruiken om de scharnieren van elk been te bevestigen aan de rand van de boot met de bijgeleverde schroeven.