Hoe aan te passen een 1911 Pistol Shooting Low

1911-stijl pistolen zijn rond een lange tijd zijn geweest en zijn betrouwbaar in oorlog en vrede bewezen. Hoewel ze betrouwbaar zijn instrumenten, ze zijn vervaardigd door de mens en soms verlaten de fabriek verkeerd afgesteld. Veel ervaren storingen optreden als gevolg van gebruikersfouten. Wat ook het geval is, kan een 1911 schieten laag gemakkelijk worden gecorrigeerd.

instructies

Hoe aan te passen voor een 1911-stijl geweer schieten laag

1 Schiet doelen met verschillende munitie. De prestaties kunnen variëren met verschillende gewichten en een snelheid van kogels. Uw traject probleem kan net zo gemakkelijk worden opgelost als het wijzigen van munitie.

2 Hoe aan te passen een 1911 Pistol Shooting Low

Fotograferen vanuit een ondersteunde bank, houd uw gezichten dood op de bull's eye wanneer u gericht op uw doelgroep. De 1911 is niet bedoeld om gericht met een 06:00 hold. Heeft u een bevoegde shooter controleert u niet duwen, of dompelen de snuit omlaag in afwachting van de terugslag.

3 Sommige 1911s hebben verstelbare achterkant bezienswaardigheden. Als je schieten bijna leeg zijn, verheffen de achterzijde gezicht met een kleine schroevendraaier om je punt van de impact te verhogen. Brownell online catalogus biedt een schroevendraaier set speciaal ontworpen voor 1911 pistolen.

4 Als u hebt gecontroleerd het pistool schieten laag en de achterste zicht is niet verstelbaar, kan je goed bestand aan de voorkant gezicht om je punt van de impact te verhogen. Als je niet comfortabel voelen om dit te doen, kan een bevoegde wapensmid het te doen of u kunt het vuurwapen terug naar de fabrikant voor reparatie fabriek.

5 Verander je blik als je niet tevreden met hun prestaties. Als je wapen heeft een opgespeld voorste gezicht na een wapensmid zou kunnen zwaluwstaarten gesneden in de dia tot bijna geschikt voor elke vorm van bezienswaardigheden die u verkiest.

Hints

  • Als je bestand uw eerste paal, doe het dan bij de waaier, in stappen van minuten, het controleren van trefpunt tussen wijzigingen. Het is gemakkelijk om te much.When mogelijk af te nemen, zet uw doelgroep op dezelfde hoogte als je bedrijf het vuurwapen. Lagere van de bank, op ooghoogte bij het opstaan.
  • Het is het beste om een ​​zeer ervaren shooter prestaties van je pistool verifiëren voordat u wijzigingen aan te brengen, omdat de meeste van dergelijke kwesties zijn fouten veroorzaakt door shooters en je zou liquideren onnodige modifications.Always gebruiken gehoor- en oogbescherming bij het fotograferen van het bereik of in het veld.