Hoe aan te passen de Throttle Cable op een Boot

Hoe aan te passen de Throttle Cable op een Boot


Als u niet in staat om de snelheid van uw boot effectief te reguleren bent, kunt u snel eindigen in een gespannen situatie. Eén van de problemen met het reguleren van de snelheid van uw boot kan losse, ineffectief gashendel, soms genoemd worden "slop." Als u vindt dat u 'slop' hebt in je gaskabel, moet u waarschijnlijk de kabel aan te passen, zodat u stevige controle over de stand van de gasklep en de snelheid van uw boot.

instructies

1 Inspecteer de gaskabel en schede om zeker te zijn dat het veilig en schede hun gehele lengte zijn verankerd. Slordigheid in de kabel kunnen voortvloeien uit de schede losraken en buigen, dus het beperken van de kabel reizen. Re-anker de kabel en de mantel op de juiste locatie als dat nodig is. Gebruik een schroevendraaier, een tang of een sleutel, afhankelijk van het type verbinding, de gaskabel los te koppelen van het gaspedaal. Zet de gashendel in de neutrale stand.

2 Trek de gaskabel om zijn bevestigingspunt op het gas. Stel de kabel door het omhoog te bewegen totdat het lijnen precies bij de bevestigingspunt.

3 Sluit de kabel aan op het bevestigingspunt op het gas linkage zonder het verplaatsen van het gaspedaal. Het type aansluiting is afhankelijk van uw boot.

Hints

  • Als het aanpassen van uw gaskabel heeft geen problemen met de motortoerentalregeling te elimineren, hebben het probleem onderzocht door uw boot of motor dealer.
  • Als uw boot en motor zijn nog steeds onder de garantie, niet proberen om de gaskabel aan te passen; de boot naar de dealer zo snel mogelijk.
  • Probeer niet om uw boot te werken met een mislukte gashendel; ernstig letsel of de dood tot gevolg.