Hoe aan te passen de Index Shifter in een Shimano

Hoe aan te passen de Index Shifter in een Shimano


De fiets shifter maakt het wisselen van de versnelling op de cassette / tandwiel uit het achterwiel en op de tandwielen van de krukken. Shimano maakt een aantal van deze shifters, voor de bergen en de weg fietsen. De mountainbike componenten index shifters aan de rechter- en linkerkant shifters. Wanneer de shifter lijkt te zijn losse of ontbrekende versnellingen op de verschuiving van het apparaat moet worden bijgesteld. De index hefboom is verantwoordelijk voor de verlaging van de versnellingen op de rechter shifter en het verlagen van de kettingring aan de linkerkant.

instructies

Mountain Bike: Right Side

1 Pedaal op een plat oppervlak. probeer dan om te schakelen met de rechterzijde index hendel, gevonden op de buitenste rand van de Shimano shifter.

2 Luister en voel voor gemiste verschuivingen. Stoppen, en zet de stelschroef aan de binnenkant einde van de Shimano shifter. Draai het vat een kwart slag naar links om het schakelen, of een kwart-bocht naar rechts om het overschakelen te scherpen los te maken. Pedaal en shift na de aanpassing.

3 Zet het vat in stappen van een kwart slag tot de index shifter aan de rechterzijde van het stuur kan de cassette / tandwiel tandwielen gelijkmatig te verschuiven door de versnellingen op de index hendel terugschakelen.

Mountain Bike: Left Side

4 Duw de index hendel aan de linkerkant van het stuur te laten dalen tot een lagere kettingring. Als het niet goed is te laten vallen, draai de stelschroef aan de linkerkant shifter een kwart-bocht naar links of naar rechts, afhankelijk van de vraag of de verschuiving is los of te strak.

5 Ga verder aan te passen in stappen kwartslag aan de linker zijde index shifter tot het tandwiel verschuiving optreedt met geen speling.

6 Pedaal op korte afstand en druk op de shifter zodat de ketting gaat naar de grootste kettingring. Pedaal en klik op de index shifter om de ketting druppel via de tandwielen zonder speling als een test van de aanpassing te kijken.