Hoe aan het hoofd van een elektrische tandenborstel wijzigen

De komst van een elektrische tandenborstel deed veel aan mondhygiëne te verbeteren. De borstel formaties en gemotoriseerde hoofd actie helpt de borstelharen om diep te krijgen tussen de hoeken en gaten van de tanden waar gewone handtandenborstels niet. Echter, net als een handtandenborstel, de haren op de elektrische tandenborstel koppen doen verslijten na verloop van tijd. Veel merken van elektrische tandenborstels te verkopen vandaag vervanging hoofden die zijn uitgerust met nieuwe borstels. Het veranderen van een elektrische tandenborstel hoofd duurt niet langer dan vijf minuten.

instructies

1 Pak de basis van de oude borstelkop; los door naar links te draaien.

2 Duw lichtjes en draai naar links om het einde te ontgrendelen en trek de oude hoofd recht naar buiten.

3 Breng de voorzijde van het hoofd van de nieuwe borstel met de voorzijde van de tandenborstel. Controleer ook om ervoor te zorgen dat de bars op de basis van de borstelkop op één lijn liggen met de uitsparingen in het handvat.

4 Duw lichtjes en draai vervolgens de borstel basis, of noot, met de klok mee totdat het is knus en zal niet meer draaien.

5 Bevestig de hendel aan de basis om op te laden en plaats het beschermkapje over de borstel wanneer deze niet in gebruik is.