Hoe aan het binnenoor of de buis van Eustachius Ontstop

Hoe aan het binnenoor of de buis van Eustachius Ontstop


Moeite met het horen of een piep in de oren uit beïnvloed oorsmeer of vloeistof kan een vervelend probleem. Ear verstopping komt vaak met een verkoudheid, allergieën en sinusitis. Het binnenoor of de buis van Eustachius zal uiteindelijk ontstoppen op zijn eigen. Maar voor snelle verlichting, kunt u overwegen het gebruik van een paar natuurlijke remedies of over-the-counter (OTC) geneesmiddelen te helpen irrigeren de oren snel en het herstel van het gehoor.

instructies

1 Zachter oorsmeer met OTC oorreinigers. Breng een paar druppels (zoals aangegeven) aan beide oren te helpen verzachten en te verwijderen wax en ontstoppen het binnenoor.

2 Draai slijm in het binnenoor. Overtollig slijm van allergieën, verkoudheid en sinus problemen kunnen komen te zitten in het binnenoor en blok horen. Neem OTC decongestiva te helpen zich te ontdoen van slijm en ontstoppen oren.

3 Doe iets warms tegen je oor te ontlasten. Voer een doek onder warm water en rust de natte doek op de verstopte oor. Stoom van een douche of een sauna is een andere effectieve remedie voor het ontstoppen van het binnenoor of de buis van Eustachius.

4 Verdrijf slijm door de neus. Blaas je neus herhaaldelijk te helpen los te maken en te verwijderen slijm gevangen in het binnenoor.

5 Houd kauwgom in je mond. Kauwen een stok van suikervrije kauwgom t0o helpen pop en ontstoppen het binnenoor.

6 Buig je hoofd naar de kant. Vloeistof kan blijven in het binnenoor na het zwemmen. Ga op je zij om de drainage te bevorderen en te ontstoppen het oor. Schakel over naar de andere kant na een paar minuten.

Hints

  • Zie een arts als oorpijn begeleidt een verstopt oor, of als congestie blijft langer dan 48 uur.