Hoe aan een patiënt over de bijwerkingen van de Bilaterale Orchidectomie Teach

Testiculaire kanker is een ziekte die een chirurg kan vragen een bilaterale orchidectomie voeren op een patiënt. Dit type operatie is de verwijdering van beide testikels in een mens. Bepaalde na-effecten optreden zodra deze operatie voorbij is en verpleegkundigen kunnen patiënten voor te bereiden op hen door verpleegkundige interventies.

instructies

1 Leer uw patiënten over de veranderingen die zullen plaatsvinden na bilaterale orchidectomie chirurgie. Doe dit dus hij weet wat te verwachten en verhogen de kans dat hij zal vasthouden aan zijn behandeling regime. Verandert uw klant kan zien zijn borst vergroting, borsten, verminderd libido en impotentie.

2 Leer uw patiënt dat hij ook osteoporose of dun en broze botten, gewichtstoename en verlies van spiermassa kunnen ervaren.

3 Informeer uw patiënt dat hij in staat om te hebben en behouden van een erectie en ervaar een orgasme zal zijn, maar dat hij niet in staat zal zijn om te ejaculeren. De verpleegkundige heeft dit aan de patiënt over zijn vermogen om seks te hebben te verzekeren.

4 Leer uw patiënt dat hij wat pijn kunnen ervaren na zijn orchiectomy operatie. Hem verzekeren dat medicatie beschikbaar zal zijn om de pijn te verminderen.