Hoe aan de Tweede Unit Vul op een Mercruiser

Een Mercruiser binnenboord / buitenboord boot maakt gebruik van een inboard motor gekoppeld aan een buitenboordmotor lagere eenheid. De aandrijving bestaat uit een behuizing en een aandrijfas lagere eenheid, vergelijkbaar met die op een buitenboordmotor. Zoals de lagere eenheid op een buitenboordmotor, de lagere eenheid bevat de tandwielen en de verticale aandrijfas dat de horizontale aandrijfas links van de motor op de schroefas. Mercury Marine, de fabrikant van de aandrijving Mercruiser, vertelt eigenaren om uit te lekken en hun lagere eenheid te vullen met lagere eenheid smeermiddel om de 100 uur of eenmaal per vaarseizoen.

instructies

1 Verwijder de vul- / afvoer schroef aan de stuurboordzijde van de lagere eenheid met een platte schroevendraaier. Steek het mondstuk van een buis van hekdrive of lagere eenheid smeermiddel in de vul- / aftapplug boring.

2 Verwijder de grote opening schroef in het midden van de stuurboordzijde van het deel van het aandrijfhuis buiten de spiegel uitsteekt. Als de onderste toestel is uitgerust met een tandwiel glijmiddel monitor, trekt u de monitor tube en maak dit leeg.

3 Was de buis met een milde zeep en water, en laat het goed drogen. Smeer de hals van de monitor O-ring met toestel smeermiddel en duw hem terug op zijn plaats. Schroefdop van de monitor weer aan.

4 Knijp de buis van smeermiddel in de onderste eenheid tandwielkast, door middel van de vulling / afvoer boring. Stop knijpen als je ziet glijmiddel verschijnen op de vent boring aan de stuurboordzijde van de aandrijfas behuizing.

5 Steek de ontluchtingsschroef plug en draad de stekker in de vent boring. Draai stevig met een schroevendraaier. Steek de vul- / aftapplug plug door middel van een nieuwe O-ring. Verwijder het mondstuk van het smeermiddel slang van de vul- / afvoer boring en rijg de vul- / drain schroef op zijn plaats. Draai tot tussen de 30 en 50 inch-pond met een draaimoment schroevendraaier.