Hoe aan de romp van een aluminium boot glanzend te houden

Het houden van de romp van een ongeverfd aluminium boot glans lijkt misschien een onoverkomelijke taak, want elke keer als je het in het water, het lijkt kleur een beetje meer te veranderen. Het product op de huid van uw boot schijnt het hele seizoen te houden komt uit een onwaarschijnlijke bron: uw keuken. Terwijl het proces begint met een jaarlijks licht schuren, het onderhoud maakt gebruik van maïzena, een bindmiddel voor sauzen en jus, als schuurmiddel te poetsen de aluminium glad.

instructies

1 Meng 1 kop mild afwasmiddel in 1 liter water, in een gallon emmer. Was de boot met de zeep en water mengsel, met behulp van schone niet-pluizende doeken. Laat de boot aan de lucht drogen. Wrijf het oppervlak van de boot met een oplosmiddel ontwassen één was toegepast op de boot in het verleden verwijderen.

2 Installeer een vel 600-grit schuurpapier - die groeven laat te klein voor het menselijk oog te zien - op een palm schuurmachine. Schakel de schuurmachine op. Pools de boot met de schuren schijf en molen, in grote overlappende cirkels.

3 Pour 2 kopjes maïzena - de fijne korrels van het maïszetmeel zijn een uitstekende polijstmiddel voor aluminium - in een schone container met een brede top, zoals een verf pan, ongebruikte olie verversen pan of kattenbak.

4 Installeer een schone, puin-free polijsten pad op een vermogen buffer. Dompel de polijstschijf in de maïszetmeel en buff een gebied niet groter dan 2 per 2-voeten op de boot, met een brede, overlappende bewegingen één polijstmarkeringen die voortvloeit uit ongelijke druk op de vlakschuurmachine verwijderen. Voeg extra maïzena aan de pan zoals nodig.

5 Was de boot één maïszetmeel dat achter op de huid van de boot kan achterblijven te verwijderen. Breng een laag van auto wax op de huid van de boot. Dewax en buff met maïzena zo vaak als nodig.

Hints

  • Handhaving van de anodes - de "zincs" - op uw boot. Vervangen als ze krimpen tot de helft van hun oorspronkelijke grootte van de interactie tussen het water en het aluminiumgehalte van boot die veroorzaakt roestvorming te voorkomen.