Hoe aan de binnenkant van je lichaam reinigen

Je lichaam is een verzameling van complexe cellen. Het wordt voortdurend blootgesteld aan giftige stoffen, waaronder rook en drugs. Blootstelling aan deze schadelijke stoffen kunnen tal van ziekten zoals ademhalingsproblemen, bloedvergiftiging en de lever ziekte veroorzaken. Door het eten van groenten en fruit met krachtige-toxine het verwijderen van ingrediënten, kunt u met succes en effectief reinigen van de binnenkant van je lichaam.

instructies

1 Eet veel verse gember. Gember stimuleert de bloedcirculatie, terwijl het elimineren van eventuele giftige stoffen aanwezig zijn in uw lichaam. Voeg dit kruid aan je eten elke dag. U kunt ook eten natuurlijke gember snoep of bereiden verse gember thee. Beide kunt u een vergelijkbaar effect te geven.

2 Consumeer broccoli. Dit donkergroene groente bevat een krachtige actieve ingrediënt genaamd sulforafaan, die uw lichaam van kankerverwekkende toxines bevrijdt. broccoli toe te voegen aan uw maaltijden per dag.

3 verbruiken veel artisjokken. Artisjokken bevatten een krachtige fytochemische genaamd cynarine, die uw maag-darmkanaal kan reinigen en te beschermen en ook ontgiften uw lever (het belangrijkste orgaan van ontgifting).

4 Drink veel aloë vera sap. De werkzame bestanddelen van aloë vera zijn krachtige polysacchariden, die uw immuunsysteem te verbeteren, waardoor het meer macrofagen die kunnen helpen je lichaam te elimineren ziekteverwekkende toxine te produceren.

5 Eet rauwe verse knoflook. Curcumine is het actieve bestanddeel van knoflook. Het reinigt je lichaam door het elimineren van giftige stoffen uit je bloedbaan. Hak een kopje ongekookte teentjes knoflook in een blender en drinken met een glas water. Drink dit mengsel eenmaal daags, bij voorkeur in de ochtend.

Hints

  • Raadpleeg uw arts alvorens op elke vorm van natuurlijke behandeling.