Hockey Coach Functiebeschrijving

Hockey Coach Functiebeschrijving


Een hockey coach heeft een aantal verschillende verantwoordelijkheden zowel op als buiten het ijs. Afhankelijk van de leeftijd niveau dat u van plan bent om te coachen, kunt u ook moeten deze verantwoordelijkheden in evenwicht te brengen met het zijn van een ouder van een speler en vriend van ouders die ook een kind op het team.

Leraar

Een hockey coach is verantwoordelijk voor het onderwijzen van de spelers de nodige vaardigheden. Dit omvat de fundamenten voor het leren hoe te spelen, en meer geavanceerde technieken voor de spelers al bekend zijn met de basis. Een coach moet verschillende oefeningen en technieken aan te passen als nodig is, zodat spelers kunnen begrijpen hoe de verschillende taken uit te voeren.

motivator

Hockey coaches moeten spelers in goede en slechte tijden te motiveren. Hockey is vaak zeer concurrerend, dus een coach moet helpen zijn spelers uit te voeren om de beste van hun capaciteiten. Verschillende spelers vereisen verschillende soorten motivatie, zodat de coach moet zijn psychologie individualiseren.

Organisator

Een hockey coach is verantwoordelijk voor het organiseren van het ijs tijden voor het team voor het seizoen zelfs begint. Vanwege de hoge kosten van de arena verhuur, is de praktijk tijd vaak beperkt. Dus, is het essentieel om praktijken goed te plannen op voorhand, zodat spelers kunnen van plan om een ​​ieder te wonen. Hetzelfde geldt voor het plannen van games met andere teams of toernooien.

Luisteraar

Omdat het een goede luisteraar is ook belangrijk. Wanneer teamgenoten geschillen, moet de coach ze te horen uit en bemiddelen. Het zien van hun coach te luisteren zorgvuldig naar alle kanten uitstraalt om spelers hun standpunten materie en dat hun coach begrijpt. Zo zal het team beter te respecteren het laatste oordeel.

disciplinair

Een hockey coach nodig heeft om de regels en richtlijnen op te stellen voor het team vanaf de start van het seizoen. Spelers moeten de verwachtingen van de coach en de straffen in verband met het breken van een van de team regels te kennen. De coach moet de regels te handhaven zonder dat vriendjespolitiek aan een speler.

Salaris

Salarissen voor hockey coaches variëren enorm op basis van de verschillende competities en eerdere ervaringen. Bij coaching jeugd hockey, verwacht niet dat elke vorm van betaling, omdat het de neiging om vrijwilligerswerk te zijn. Professionele coaches, ontvangen echter salaris op basis van ervaring en de eerdere resultaten. National Hockey League coaches ondertekenen vaak miljoenen dollars contracten. Hogescholen en junior competities bieden vaak coaches met salarissen ook al bedragen sterk verschillen tussen de competities.