Hibiscus Tea & amp; Zwangerschap

Hibiscus Tea & amp; Zwangerschap

De heldere roze bloemen van de hibiscus planten krijgen hun kleur van hoog niveau van antioxidanten van de plant. Deze antioxidanten kunnen een aantal voordelen voor zwangere vrouwen te leveren, maar de plant kan ook van invloed hormonale activiteit, dus hibiscusthee niet consumeren tijdens de eerste trimester. Er is geen overtuigend klinisch bewijs voor medicinaal gebruik van hibiscus te ondersteunen en het moet niet in de plaats van conventionele medische behandeling. Bespreek de risico's met uw arts voordat het drinken van hibiscus thee.

Hibiscus

Volgens "The Handbook of energiegewassen," hibiscus is een plant die groeit in tropische en subtropische gebieden. Het produceert eetbare vruchten en bladeren, vezels die nuttig zijn voor het maken van jute en een opzichtige flower.The gedroogde bloem van de hibiscus zijn is het belangrijkste ingrediënt in hibiscus thee. Zowel de zaden en de bloem van de hibiscus kan geneeskrachtige eigenschappen te hebben.

traditioneel gebruiken

Traditionele toepassingen hibiscus thee variëren van behandeling voor kanker aan spijsverteringsstoornissen. Volgens het "Handboek van energiegewassen," een infusie van hibiscus bloemen kunnen helpen bij de bestrijding van infectieuze organismen, zuiveren het bloed en de lymfe en kalmeren en de toon van het spijsverteringskanaal. Omstandigheden die het op te lossen kan helpen onder meer hoesten, hartproblemen, hoge bloeddruk en scheurbuik. Ondanks de traditie van medicinaal gebruik, is er geen overtuigend klinisch bewijs om het gebruik van hibiscus voor deze omstandigheden te ondersteunen.

oestrogeen Influence

Volgens een studie van de Guru Jambheshwar Universiteit voor Wetenschap en Technologie in India, het gebruik van hibiscus thee als een natuurlijke geboorte controle gaat terug tot de oudheid. De studie toonde aan dat hibiscus wortel extract van invloed kunnen zijn oestrogeen niveaus en implantatie en zwangerschap te voorkomen. Vermijd het drinken van hibiscus thee tijdens het eerste trimester van de zwangerschap als gevolg van mogelijke storing van het kruid met hormonale activiteit.

antioxidanten

Na het eerste trimester, wanneer de zwangerschap is vastgesteld, hibiscus thee kan veilig voor zwangere vrouwen en een aantal potentiële voordelen kon leveren. Volgens de Bastyr Center for Natural Health, hibuscus thee is rijk aan antioxidanten, in het bijzonder flavonoïden. Deze speciale verbindingen helpen de lichaamscellen te beschermen tegen schade door vrije radicalen - giftige elementen die kunnen bijdragen tot degeneratie en ziekte in het lichaam. Het consumeren van een hoog niveau van antioxidanten - zoals die gevonden in hibiscus thee - kan helpen versterken van uw immuniteit en andere systemen van het lichaam en houden u en uw baby gezond en sterk. Er is geen overtuigend klinisch bewijs over de voordelen van de antioxidanten in hibiscus thee.

Bloeddruk

Traditionele gebruik van hibiscus om de bloeddruk te verlagen kan enige geldigheid hebben. Een studie van 2004 gepubliceerd in Phytomedicine gevonden dat een dagelijkse kopje hibiscus thee heeft een soortgelijk effect op captopril bloeddruk medicatie en kan de bloeddruk te verlagen door het verwijden van de bloedvaten, zegt de Bastyr Center for Natural Health. De bloeddruk wordt vaak verhoogd tijdens de zwangerschap, en hibiscusthee kunnen helpen verlagen met minimale bijwerkingen. Maar er is geen overtuigend klinisch bewijs om zijn geneeskrachtige gebruik te ondersteunen. Raadpleeg uw arts of verloskundige voor het drinken hibiscus thee.