Hibiscus Tea om de bloeddruk te verlagen

Hibiscus Tea om de bloeddruk te verlagen

Hibiscus is lang gebruikt als medicinale werking van verschillende aandoeningen variƫrend van leverziekte koorts beheren. Het wordt momenteel onderzocht op mogelijke vermogen om de bloeddruk te verlagen. Echter, het bewijs ter ondersteuning van het gebruik ervan in de behandeling van hoge bloeddruk ontbreekt nog. Als je een hoge bloeddruk hebt, raadpleeg dan uw arts voordat u hibiscus medicinaal.

Behandeling

Hoge bloeddruk is een ernstige ziekte, omdat het risico op hart-en vaatziekten en beroerte kan verhogen. U mag niet weten dat je een hoge bloeddruk hebt, omdat het meestal geen symptomen hebben, zodat uw bloeddruk regelmatig gecontroleerd. Hoge bloeddruk, dat is in de vroege stadia en milde soms worden bestuurd door het aannemen van gezonde leefgewoonten, inclusief voeding en regelmatig te oefenen, acupunctuur en kruiden-supplementen, zoals hibiscus.

Hoe het werkt

Hibiscus kan de bloeddruk verlagen door een aantal mogelijke acties, met inbegrip van het blokkeren van een natuurlijke stof in het lichaam, genaamd angiotensine I converting enzyme, waardoor de bloedvaten te smal, waardoor de bloeddruk stijgt. Andere mogelijke gunstige effecten omvatten het stimuleren van het immuunsysteem om wondgenezing te verbeteren, het verlagen van cholesterolgehalte in het bloed, en het remmen van de herpes simplex virus. Hibiscus bevat ook stoffen die kunnen fungeren als antioxidanten, en koorts, pijn en voorkomen spierspasmen.

effectiviteit

Verschillende studies bij mensen met een hoge bloeddruk hebben aangetoond dat hibiscus opmerkelijke bloeddrukverlagende effecten kan hebben. Vergelijking van de hibiscus op zwarte thee bleek dat hibiscus verlaagde bloeddruk significant meer dan zwarte thee. Ander onderzoek heeft aangetoond dat het bloeddrukverlagende effect van hibiscus vergelijkbaar met sommige geneesmiddelen gebruikt voor de behandeling van hoge bloeddruk kan zijn.

Preparaten en Doseren

Hibiscus wordt vaak genomen als een thee. Het is onderzocht in doses van 1 tot 2 theelepels, of 3 tot 6 gram gedroogde bloemen toegediend in 1 kopje water, drie keer per dag ingenomen. Voor het verlagen van de bloeddruk, 2 theelepels, of 5 tot 6 gram, van gedroogde bloemen zijn gebrouwen als thee, en twee tot drie keer dan daags. Sommigen hebben een dagelijkse dosis van 10 gram toegediend in water voor bloeddrukverlagende gebruikt.