Het verwijderen van het Front Sight op een Mauser

Mausers zijn bolt action, centrum-het-vuren geweren gemaakt in verschillende Europese landen. Deze geweren zijn collector's items nu en zijn verkrijgbaar bij antiek pistool winkels of gespecialiseerde dealers. Mausers hebben meestal twee gezichten, een voor en achter. De voorste zicht op Mausers wordt aan de geweerloop met soldeer verbonden. Aan de voorzijde zicht te verwijderen, gebruik dan een zachte aanraking en toegepaste warmte. Zodra de ogen is verwijderd, het dossier van de scherpe metalen en voeg wat pistool olie om roestvorming te voorkomen. Behandel de Mauser alsof geladen te allen tijde.

instructies

1 Open de bout en controleer de kamer om ervoor te zorgen geen rondes zijn in het wapen. Wikkel de voorraad met de gemzen doek en plaats de Mauser in de bankschroef. Sluit de bankschroef op de Mauser, met de bankschroef met de gemzen doek om schade of krassen te voorkomen. Houd de voorzijde zicht naar boven wijst.

2 Draai het vuur pistool op en richt deze op de voorzijde zicht. Niet over hitte, maar plaats genoeg warmte aan de voorzijde zicht dat het wordt zachter op het soldeer punt.

3 Pak de voorzijde zicht met de tang, terwijl de warmte wordt toegevoerd en voorzichtig beginnen om de metalen zicht te zetten. Ga door de zachte draaien van de metalen zicht tot het breekt af van de gesoldeerde behuizing.

4 Haal de warmte van het wapen en laat de aanblik gebied cool. Eenmaal koele, dossier de resterende soldeer en metaal op het vat. Pools het vat en voeg het pistool olie om roestvorming te voorkomen.

Hints

  • Gebruik zachte wendingen aan de hitte en het zicht metalen te testen.