Het verschil tussen Grillen & amp; snikheet

Het verschil tussen Grillen & amp; snikheet

Sommige koks beweren is er weinig of geen verschil tussen braden en grillen, beweren ze zijn gewoon twee kanten van dezelfde medaille. Sommigen beweren dat de verschillen zijn subtiel, maar reëel. Weer anderen beweren dat grillen is superieur, omdat je kunt grillen, of barbecue, buiten en het is moeilijk om naar buiten te braden, tenzij u uw kachel vanuit de keuken naar de patio te verplaatsen. Maar voorstanders van roosteren beweren kun je alles binnen braden en het is moeilijk om grill buiten in het midden van de winter.

grillen

Grillen is het de meer glamoureuze stijl van koken, met een boekenkast van volumes gewijd aan de fijne kneepjes. Maar het is echt een eenvoudige --even primitieve - manier van koken: grillen is de toepassing van directe warmte van onder het voedsel dat je aan het koken bent. Een barbecue is een bekend voorbeeld, net als de camping vuur ring met koken rooster. Zet uw eten op het rooster en steek de houtskool of hout eronder, en kook je eten.

snikheet

Roosteren wordt de verwaarloosde stiefkind bereidingswijzen, betoogt best verkochte kookboek schrijver Mark Bittman. Roosteren gebruikt dezelfde idee grillen, maar de warmtebron bovenop het voedsel in plaats van eronder. Zet de grill van uw oven, zet een roosteren pan - of beter nog een koekenpan - onder het voedsel aan de sappen te vangen, en je bent in het bedrijfsleven.

Which Way is beter?

Een roosteren element een omgekeerde barbecue, met het verwarmingselement vervanging van de kolen. Natuurlijk, het omgekeerde is ook waar. In termen van smaak, sommigen geloven dat de rook van de houtskool of hout onder het eten zorgt voor een superieure smaak. Anderen geloven dat het ontbreken van houtskool zorgt voor een betere smaak. Chef Helen Rennie zegt snikheet biedt meer controle over het kookproces. En als je wilt kaas of andere items over een gerecht smelten, een vleeskuiken kan niet kloppen. Echter, als je hou van die grill merken op uw steak, een vleeskuiken gewoon niet hen te voorzien van dezelfde stempel van gezag.

overwegingen

Sommige grote steakhouses grill op extreem hete kolen of hout. Andere grote steakhouses braden in extreem hete ovens. De uiteindelijke bepaling van de grillen versus roosteren kan koken - no pun intended - tot het weer. Grillen wanneer de temperatuur onder het vriespunt duikt wrede en ongebruikelijke straf voor de chef-kok kan vormen, en de gasten ook als ze worden verwacht om buiten te eten. En op een mooie zomerse avond, het eten lijkt te beter smaken als buitenshuis gegrild.