Het verschil tussen een Iron Schommel en een Driver Swing

Het verschil tussen een Iron Schommel en een Driver Swing

Op enkele uitzonderingen na, de gemiddelde weekend golfer beter maakt schoten raken ijzers dan het raken van chauffeurs. Dit is omdat het makkelijker is om de kortere as van een ijzeren te houden op de juiste inside-out swing. Problemen ontstaan ​​wanneer golfers proberen om bestuurders met dezelfde swing gebruikt om ijzers te raken. U kunt uw spel te verbeteren door het begrijpen van het verschil tussen een ijzeren schommel en een driver swing.

het Slot

Het slot is een denkbeeldige doos dat je kijkt naar als je te pakken en sloeg de golfbal. De golfbal ligt op de buitenste lijn van de doos, en de afstand tussen je voeten definieert de zijkanten van de doos. Als je de bal te pakken, de positie van je voorste voet (het dichtst bij het doel) in relatie tot de bal dicteert het punt in je downswing waar u contact op te nemen. Doorgaans stelt u dus de bal naar voren in de sleuf voor langere slagen en verder terug voor kortere shots. Maar het is de overdracht van gewicht en je lichaam rotatie dat een ijzeren swing uit een driver swing onderscheidt.

Iron Swing

Wanneer u uw achterzwaai beginnen met een strijkijzer, je focus is op een punt dat in het kader van de golfbal. U genereert vermogen met de kortere as van ijzer door het verschuiven van het lichaamsgewicht van de achterste voet naar de voorvoet en roterend lichaam naar het doel op het moment van contact. Correct gedaan, het raken van de punt onder de golfbal resulteert in het genereren van een graszode van gras of een explosie van zand van een bunker.

driver Swing

Om een ​​bestuurder van de tee te raken, u tee van de bal, die hij verheft boven het gras. In tegenstelling tot het raken van een strijkijzer, je focus tijdens de backswing is op het midden van de golfbal. Als u een strijkijzer swing gebruiken en verplaats je je gewicht naar voren als je je lichaam te draaien op het moment van contact, wordt hoe langer club de juiste inside-out vliegtuig afgetapt. Als gevolg daarvan zou je boven de bal, mis het geheel of slice of haak het schot. Wanneer u een driver swing, het verschuiven van uw gewicht en draaien van uw lichaam moet plaatsvinden fractie van een seconde te nemen later dan bij het raken van een strijkijzer.

Het beoefenen

Wanneer u de praktijk raken drivers, zich concentreren op het houden van uw gewicht terug tijdens de downswing. Laat de dynamiek van de swingende club om de overdracht van gewicht en lichaam rotatie te dicteren. Weersta elke neiging om hard te zwaaien op het eerste, die je evenwicht en nauwkeurigheid beïnvloedt. Je ontdekt de langere as van een bestuurder, in combinatie met de grootte en het gewicht van het hoofd, stelt u in staat om nauwkeurige schijven raken met een vloeistof swing.