Het verband tussen verse ananas & amp; testosteron

Het verband tussen verse ananas & amp; testosteron

Mannen die last hebben van overmatig lage niveaus van testosteron kunnen dergelijke symptomen zoals depressie, gezwollen borsten, een lage libido en onvruchtbaarheid. Artsen soms adviseren dat er een man met een bijzonder lage testosteronspiegel ondergaan synthetische testosteron vervangende therapie. Echter, het eten van een dieet dat voorziet in bepaalde voedingsstoffen kunnen natuurlijk helpen om de testosteronspiegel. Ananas is bijzonder rijk aan deze voedingsstoffen. Natuurlijk moet je altijd volg het advies van uw arts met betrekking tot de juiste behandeling van lage testosteronspiegel.

testosteron

Testosteron is een hormoon gevonden in zowel mannen als vrouwen. Het is echter aanwezig in veel hogere niveaus bij mannen. Het vergemakkelijkt veel van de veranderingen die optreden bij mensen tijdens de puberteit, waaronder de verdieping van de stem, de haargroei op het gezicht en lichaam en de ontwikkeling van de genitaliën. Het draagt ​​ook de libido en de sterkte van zowel de spieren en het skelet systemen.

Magnesium

Een voedingsstof die kan helpen uw lichaam produceren testosteron op natuurlijke wijze is magnesium, volgens een studie gepubliceerd in het "Journal of Pharmaceutical en Biomedische Analyse" in 2009. Een enkele one-cup portie rauwe stukjes ananas bevat 20 milligram magnesium. De meeste volwassen mannen moeten verbruiken ongeveer 400 mg magnesium per dag, terwijl de meeste volwassen vrouwen ongeveer 310 milligram per dag moeten consumeren.

Zink

Zink is een andere voedingsstof die kan helpen stimuleren testosteron niveaus, volgens een studie uit 2006 uitgevoerd bij Selcuk University. Er zijn 0,2 milligram zink in elk kopje ananas; het Bureau van voedingssupplementen van het National Institute of Health beveelt aan dat de meeste volwassenen, zowel mannen als vrouwen, verbruiken ongeveer 40 milligram zink per dag.

Presenteren Suggesties

Hoewel ananas is zeer voedzaam het algemeen, en is vrij rijk aan specifiek testosteron-het stimuleren van voedingsstoffen, kunt u niet het gevoel dat het eten van ananas door de bowlful op een regelmatige basis. Probeer in plaats daarvan het mengen van ruwe ananas in smoothies en shakes voor een boost van smaak en voeding. Dit is een bijzonder handige optie als u al een eiwit shakes of maaltijdvervanger smoothies te nemen. Daarnaast kunt u grill ananas op zichzelf, opnemen in salades en sandwiches of het gebruiken om smaak varkensvlees, kip of vis.