Het opzetten van succesvolle activiteiten voor kinderen

Het opzetten van succesvolle activiteiten voor kinderen

Het leven van een kind is gevuld met activiteiten, verantwoordelijkheden en verwachtingen, allemaal geleid door ouders en andere verzorgers. job Een kind is in de eerste om te spelen en vervolgens naar de regels die volwassenen zeggen dat ze moeten voldoen om te testen. Het opzetten van succesvolle activiteiten voor de kinderen gaat het begrijpen van hun niveau van ontwikkeling, zodat u uw verwachtingen dienovereenkomstig aan te passen.

ontwikkeling passende

De kinderopvang Onderwijsinstituut Nieuwsbrief benadrukt het belang van de ontwikkeling passende klaslokalen en omgevingen voor kinderen. Dit concept kan worden toegepast, niet alleen in de klas, maar ook in de woning en dagopvang instellingen met de doelstellingen van het opzetten van succesvolle activiteiten voor de kinderen. Elke leraar of verzorger kan de ontwikkeling passende materialen bieden aan kinderen voor projecten en activiteiten. Hoewel het lijkt misschien vanzelfsprekend dat men niet een peuter een balpen geeft, andere ontwikkeling passende praktijken zijn minder bekend. Een jong kind dat de hele lijmfles knijpt op het papier is nog niet klaar voor een fles lijm, en moet worden voorzien van een ontwikkeling passende lijm borstel of mollige lijm borstel en klein kopje lijm. Sommige vijfde klas studenten kunnen klaar om een ​​warme lijmpistool te gebruiken, terwijl anderen nog niet genoeg zijn rijpen. Leerkrachten moeten zich bewust zijn van het ontwikkelingsniveau van de kosten ". Ontwikkelingsgebied set geschikte materialen van kinderen voor succes in de activiteiten.

Milieu

Dr. Sheryl Reinisch, directeur van Early Childhood Programs bij Concordia University, zegt dat de omgeving waarin een kind werkt heeft een grote invloed op haar vermogen om te leren. Kinderen in schoon, warm en goed onderhouden klaslokalen beter doen op school dan hun leeftijdsgenoten in mindere kwaliteit omgevingen. Kinderen die deelnemen aan activiteiten zullen meer betrokken zijn en meer uit van de activiteit wanneer de omgeving is georganiseerd en vrolijk. Leraren en ouders zijn goed geadviseerd om een ​​schoon, warm en goed georganiseerde omgeving voor activiteiten voor kinderen te onderhouden.

verwachtingen

Ouders horen vaak het advies dat zij hun verwachtingen voor hun kinderen moeten communiceren. Dit geldt ook bij het opzetten van activiteiten in het huis, in de dagopvang en in de klas instellingen. Karen Stephens van de Parenting Exchange herinnert ouders en leerkrachten dat kinderen zich misdragen als volwassenen niet voldoende duidelijk te communiceren, en dat kinderen niet dingen op te slaan en in hun korte-termijn geheugen. Daarom, wanneer de kinderen wordt gevraagd om line-up naar buiten te gaan voor een activiteit, moeten ze eraan herinnerd worden dat de rij staan ​​impliceert single-bestand, houden van de handen voor zichzelf, en wandelen, niet actief. Bij het opzetten van een activiteit voor de kinderen, gaan over in je eigen hoofd wat uw verwachtingen zijn, en deelt die aan de kinderen. Als u leiden een activiteit spelen parachute spelen, vertellen de kinderen u ze wilt houden elk de rand van de parachute en verspreid in een cirkel. Sommige kinderen kunnen al vertrouwd zijn met parachute games, en uitgevoerd onder de parachute. Met het oog op een succesvolle activiteit uitvoeren, moet u duidelijk zijn dat je verwachten dat ze naar de rand vast te houden en staan ​​in een cirkel, totdat u verdere aanwijzingen geven.

Structuur

Een goed gestructureerde activiteit meer kans op een succesvolle activiteit. Gestructureerde betekent niet vertellen de kinderen wat een kunstproject eruit moet zien wanneer het klaar is. Als Sandra L. Christenson, Ph.D en Cathryn Peterson, een leraar, wijzen voor de Universiteit van Minnesota Extension, structuur verwijst naar de algehele routine en het patroon van de gebeurtenissen. Als peuters worden gebruikt om te worden gelezen om elke dag bij halverwege de ochtend, dan is meer kans van slagen dan wanneer de volwassen plotseling schakelt de planning en de wil om te lezen tijdens het buiten spelen tijd om die activiteit. Om een ​​specifieke activiteit voor succes te structureren, te communiceren om de kinderen niet alleen uw verwachtingen, maar hoeveel tijd er is om te werken op de activiteit en wat ze moeten doen als ze klaar zijn.