Het opdoen van Weight & amp; Hartkloppingen

Het opdoen van Weight & amp; Hartkloppingen

Als u op een aantal extra ponden hebt gezet, kunt u de effecten van uw gewichtstoename opmerken door een toename van hartkloppingen. Deze voorwaarde beschrijft het gevoel van je hart racen of het gevoel alsof het een beat had overgeslagen. Hartkloppingen zijn een veel voorkomend verschijnsel dat goedaardige oorzaken zoals cafeïne consumptie kan hebben of kan een meer ernstige gezondheidsproblemen aan te geven. Als u een onbedoelde gewichtstoename of een toename van hartkloppingen hebben meegemaakt, moet u uw arts te raadplegen. Terwijl vooral onschadelijk, kunnen meer ernstige aandoeningen worden aan de wortel van uw symptomen.

Menopauze

Het opdoen van Weight & amp; Hartkloppingen

Gewichtstoename en hartkloppingen gaan hand-in-hand met de wisselende hormoonspiegels in verband met de menopauze. Perimenopausal vrouwen kunnen ervaren verhoogde abdominaal vet accumulatie die kan goed zijn voor uw gewichtstoename. Bovendien verminderde productie van spiereiwitten uw activiteitsniveau dat verder kan bijdragen aan gewichtstoename beïnvloeden. Hartkloppingen worden vaak geassocieerd met andere symptomen van de menopauze zoals opvliegers. Uw gewichtstoename zal ook de belasting van het hart te verhogen.

Stress management

Het opdoen van Weight & amp; Hartkloppingen

Stress kan leiden tot symptomen van hartkloppingen verergeren door het verhogen van uw angst niveaus. Het kan ook leiden tot overeten en gewichtstoename die verder uw symptomen verergeren. De National Library of Medicine adviseert het beheren van uw stress door middel van ontspanningstechnieken zoals yoga of meditatie. Ook interessant diepe ademhaling oefeningen om uw angst te verminderen. U kunt ook vinden zachte aërobe oefening, zoals het lopen van een effectieve manier om stress te beheersen, terwijl het beheer van uw gewicht.

schildklier Disorder

Gewichtstoename en hartkloppingen kunnen een medische oorzaak hebben. Hyperthyreoïdie of overactieve schildklier kan nervositeit, hoge bloeddruk en een onregelmatige hartslag en hartslag veroorzaken. Gewichtstoename wordt zelden in verband gebracht met deze aandoening. Hyperthyreoïdie beschrijft een aandoening waarbij de schildklier produceert te veel hormonen. Schildklierhormonen zijn verantwoordelijk voor de controle van de stofwisseling en het energieverbruik in het lichaam. Virale infecties of te veel inname van jodium kan leiden tot schildklier problemen. ziekte van Graves, een auto-immuunziekte, mag de onderliggende oorzaak.

andere oorzaken

Gewichtstoename en hartkloppingen kan het gevolg zijn van een domino-effect van overgewicht zijn. Als je gefrustreerd over het verkrijgen van gewicht zijn, het kan je stress niveau te verhogen. De toegevoegde pond zal waarschijnlijk van invloed zijn hartfunctie. Dieetpillen om uw gewicht onder controle kan hartkloppingen bij sommige mensen veroorzaken. Deze reeks gebeurtenissen kan de oorzaak voor het gelijktijdig optreden van deze twee kwesties. De meeste tijden, hartkloppingen zijn niet ernstig. Echter, je moet afwijkingen in de hartfunctie te bespreken met uw arts om uit te sluiten andere oorzaken.