Het kan schadelijk zijn voor de foetus If You Don & # 039; t goed te eten?

Het kan schadelijk zijn voor de foetus If You Don & # 039; t goed te eten?

Goede voeding tijdens de zwangerschap kan sterk verbeteren van de gezondheid van uw baby. Een dieet ontbreekt voedingsstoffen, of zelfs ontbreken bepaalde belangrijke voedingsstoffen, kan de gezondheid van uw baby in gevaar brengen. Je zult moeten richten op het krijgen van genoeg, maar niet te veel, calorieën en veel vitaminen en mineralen. Je moet ook bepaalde voedingsmiddelen, zoals sushi en alcohol te vermijden, tot complicaties voor uw baby te voorkomen.

calorie Count

Je moet meer calorieën per dag tijdens de zwangerschap om de groei van je baby te ondersteunen. De meeste vrouwen hebben een extra 300 calorieën per dag tijdens het tweede en derde trimester om de aanbevolen 25 tot 35 pond krijgen tijdens de zwangerschap. Als je niet genoeg gewicht te krijgen, kan uw kansen op vroeggeboorte te verhogen, wat kan leiden tot long- en hartproblemen in uw baby, volgens de Amerikaanse Zwangerschap Association. Het consumeren overtollige calorieën en het verkrijgen van te veel gewicht kunt u in gevaar voor de zwangerschapsduur diabetes, hoge bloeddruk en een hoog geboortegewicht baby. Het kan ook je kansen vergroten van het vereisen van een vacuüm- of tangverlossing of een keizersnede, die allemaal potentiële bijwerkingen voor uw baby.

eiwitbehoefte

Uw eiwitbehoefte te verhogen tijdens de zwangerschap ook. De meeste zwangere vrouwen hebben tussen 75 en 100 gram eiwit per dag. De aminozuren in eiwitten zijn essentieel voor foetale groei en hersenontwikkeling. Ze zijn ook nodig om uw verhoogde bloedtoevoer, die helpt om je kleintje te voeden ondersteunen.

noodzakelijke vitaminen

Uw groeiende baby heeft je nodig om voldoende hoeveelheden van de B-vitamine foliumzuur en vitamine A, C en D te krijgen om een ​​goede gezondheid te bevorderen. Een gebrek aan foliumzuur in uw dieet kan bepaalde neurale buis aangeboren afwijkingen bij de baby, zoals spina bifida veroorzaken. Vitamine A speelt een rol bij de celdifferentiatie, en een tekort in uw dieet kan misvorming van de longen, urinewegen of het hart van uw baby veroorzaken. Vitamine D-tekort in uw dieet kan een slechte foetale botontwikkeling veroorzaken. Voldoende inname van vitamine C helpt bij de juiste bot en de vorming van tanden en wondgenezing.

Key Minerals

Je moet ook om zich te concentreren op het verkrijgen van voldoende van de mineralen calcium en ijzer tijdens de zwangerschap problemen voor uw baby te voorkomen. Calcium speelt een rol in het reguleren van de vochtbalans in je lichaam. Het is ook van essentieel belang voor gezonde botten en tanden knoppen in uw baby. Als uw dieet ontbreekt ijzer, kunt u bloedarmoede door ijzertekort ontwikkelen. Volgens de tekst "Nutrition Door de Life Cycle," bloedarmoede brengt u een verhoogd risico op het hebben van een laag geboortegewicht baby en een vroeggeboorte. IJzer helpt vervoeren zuurstof door het bloed naar de baby, en een gebrek kan ook leiden tot verminderde intelligentie en een verhoogd risico op infectie.

Voedingsmiddelen te vermijden

In aanvulling op het krijgen genoeg van bepaalde voedingsstoffen, moet je bepaalde voedingsmiddelen die een potentieel risico voor uw baby vormen voorkomen. Het drinken van alcohol tijdens de zwangerschap kan foetaal alcohol syndroom, een aandoening die mentale retardatie, slechte coördinatie, korte aandachtsspanne, gedragsproblemen en verwrongen gelaatstrekken kan veroorzaken. Je moet bepaalde soorten vis, zoals zwaardvis, koning makreel en tilefish te vermijden, om te voorkomen dat uw baby van het krijgen van te veel kwik. Rauwe vis, zoals sushi, en niet gaar vlees en eieren vormen een risico van bacteriën of parasitaire infectie. Cafeïne uit voedingsmiddelen, zoals koffie, thee en frisdrank passeert de placenta aan uw baby, en een hoge inname miskraam vroeg in de zwangerschap te veroorzaken.