Het gebruik van technologie voor een goede behandeling

Het gebruik van technologie voor een goede behandeling


Patient management is een systeem dat wordt gebruikt door gezondheidswerkers en hun patiënten bij te houden van hun gezondheid gerelateerde informatie te houden. In de afgelopen jaren, heeft de technologie toegestaan ​​zorgmanagement te verplaatsen van verouderde bestanden die nemen grote hoeveelheden van de fysieke ruimte, tot geautomatiseerde, online, remote en mobiele systemen die zowel artsen en patiënten om de kans te laten actualiseren en aan te passen informatie over iemands zorg wanneer dat nodig is.

Online Patient management

Volgens de Nieuw-Zeelandse ministerie van Volksgezondheid, online patiënt management systemen helpen bij zowel artsen als patiënten gelijke tred te houden met de enorme hoeveelheid informatie die de medische geschiedenis van een persoon en hun huidige medische toestand omvat. Online patiënt management systemen stimuleert patiënten om hun informatie over de dagelijkse ervaringen van hun gezondheid te werken, terwijl hun arts om die informatie te zien en te reageren in een tijdig.

Remote Patient management

Medtronic.com meldt dat de patiënt systemen kan worden gebruikt om een ​​persoon fysieke aandoening fond evalueren. Het artikel citeert een 2008 presentatie in Europa waarin een apparaat geïmplanteerd in de borst van de personen die lijden aan cardiovasculaire aandoeningen werd op afstand gevolgd door hun artsen met behulp van een online ontvangende systeem. Het toestel was in staat om de arts op het niveau van de vloeistof te waarschuwen in de borst van de patiënt, een belangrijke indicator voorbode van het optreden van een hartaanval. Vanwege het implantaat, sommigen konden de behandeling die ze nodig een ernstige complicatie voorkomen krijgen.

Mobile Patient management

Mobiele of draadloze technologie wordt ook het beïnvloeden van de patiënt management. De prevalentie van mobiele apparaten, zoals smartphones, personal digital assistants, en de netto boeken, hebben een behoefte waarin artsen, verpleegkundigen en andere gezondheidswerkers nodig hebben om snel en accuraat de toegang tot de patiënt informatie. Mobile patiënt beheer maakt gebruik van een draadloos netwerk om gegevens tussen zorgverleners en hun patiënten, indien nodig te zenden. Het artikel "Wireless-enabled Patient management Blijkt een Hoek" door John Farrell, stelt dat draadloze patiënt management systemen worden steeds populairder als ziekenhuizen, klinieken, en klinieken erkennen de noodzaak van een efficiënte en goedkope oplossing voor de behoefte voor het verzenden van de patiënt informatie veilig. Naast systemen voornamelijk gebruikt door artsen, hebben fabrikanten creëerde ook apparaten die kunnen worden gebruikt door personen die een betrouwbare en efficiënte werkwijze voor het behoud van hun informatie. De MedFlash USB-apparaat is een flash drive speciaal ontworpen om de gezondheid gerelateerde informatie te houden. Afbeeldingen van x-stralen, kan MRI, CT-scans in aanvulling op recept lijsten, familie medische geschiedenis, en contactadressen in noodgevallen worden opgeslagen.