Het eten van vlees maakt Mijn Maag Hurt

Het eten van vlees maakt Mijn Maag Hurt

Buikpijn, krampen en andere digestieve symptomen na het eten van vlees zijn tekenen dat u een intolerantie jegens vlees kan hebben. MayoClinic.com stelt dat voedselintolerantie vaak wordt verward met een voedselallergie, omdat zij vergelijkbare digestieve symptomen. Voedselintoleranties zijn veel vaker voor dan voedselallergieën. Volwassen voedselallergieën alleen van invloed op ongeveer 4 procent van de Amerikaanse volwassen bevolking, volgens MayoClinc.com. Als u bijwerkingen ervaart iedere keer dat je vlees eet, praten met uw arts voor een juiste diagnose.

voedselintolerantie

Één van de eerste dingen maag doet is opbrengst bepaalde enzymen om het spijsverteringskanaal breken de eiwitten en suikers in het vlees. Als uw lichaam niet genoeg krijgen van de juiste enzymen schept om het vlees te verteren, zal je een ontsteking, irritatie en zwelling in het maagdarmkanaal. Voedsel intolerantie ten aanzien van vlees symptomen elke keer dat je eet vlees en zullen geen andere symptomen afgezien vormen van het spijsverteringsstelsel.

symptomen

Abdominale pijn veroorzaakt door kramp is een veel voorkomend symptoom van een vlees intolerantie. Symptomen meestal ontwikkelen binnen de eerste 20 tot 30 minuten na inname van het vlees, volgens de American College of Gastroenterology. Andere symptomen kunnen optreden zijn misselijkheid, gas, opgeblazen gevoel, diarree, braken, krampen en drijvende ontlasting.

Behandeling

De meeste behandeling voor vlees intolerantie is in de eerste te identificeren en diagnose van de aandoening. Na specifieke vlees is geïdentificeerd als oorzaak van de symptomen, het vermijden van het gebruik van deze producten voorkomende symptomen voorkomen. Uw arts kan bepaalde geneesmiddelen of enzym supplementen voorschrijven om je lichaam te helpen bij het verteren van het vlees. Gebruik vleesvervangers om vlees te vervangen, zoals op basis van soja of rijst-gebaseerde vleesvervangers. Als de intolerantie is gerelateerd aan additieven of conserveringsmiddelen gebruikt in het vlees je eet, kan uw arts het gebruik van biologisch vlees producten in plaats van conventionele aanraden.

overweging

Hoewel een vlees allergie ongewoon beschouwd, als je de typische symptomen die gepaard gaan met een voedselallergie te ontwikkelen, contact op met uw arts voor verder onderzoek. De Universiteit van Maryland Medical Center stelt dat een voedselallergie kan maagkrampen, maar zal leiden tot andere symptomen om zo goed te ontwikkelen. Deze kunnen onder meer respiratoire complicaties en huidreacties. Respiratoire complicaties zijn ademhalingsproblemen, verstopte neus, niezen, piepende ademhaling, hoesten, kortademigheid en astma. Vaak huidreacties eczeem, netelroos en algemene jeuk en irritatie van de huid. Een ernstige allergische reactie kan leiden tot ernstige complicaties, zoals overlijden. Als u zich duizelig, je gezicht zwelt op en je kunt niet ademen, bel 911 onmiddellijk.