Het eten van tips om zich te ontdoen of Love Handles

Het eten van tips om zich te ontdoen of Love Handles


Love handles zijn een informele termijn voor een ophoping van vet rond het onderlichaam, vooral de onderrug. Hoewel aërobe oefening, zoals wandelen of hardlopen, is nuttig voor het verliezen van love handles, en terwijl het gewicht opleiding is ook goed, een gezonde voeding is essentieel. U kunt niet verliezen de love handles met alleen situps.

calorie-inname

Een van de belangrijkste overwegingen bij het dieet om love handles te verliezen is om ervoor te zorgen uw calorieverbruik is voldoende voor uw behoeften. De Harris-Benedict formule is een gemeenschappelijke methode voor het bepalen van uw calorie-inname.

De formule voor mannen is: 66 + (13,7 x gewicht in kilo's) + (5 x hoogte in centimeters) - (6.8 x leeftijd in jaren).

De formule voor vrouwen is: 655 + (9,6 x gewicht in kilo's) + (1,8 x hoogte in centimeters) - (4.7 x leeftijd in jaren).

Trek 500 van uw totale om te bepalen hoeveel calorieën te eten per dag tot 1 pond vet per week te verliezen via de voeding.

vetinname

Hoewel uw lichaam vet nodig om te functioneren, maar 20 tot 30 procent of minder van uw dieet moet worden van vetten. De beste vetten in uw dieet op te nemen zijn enkelvoudig onverzadigd, die worden aangetroffen in amandelen, avocado's en olijfolie, en meervoudig onverzadigde, die worden aangetroffen in sojabonen, walnoten, lijnzaad, boerenkool en zalm. Vermijd verzadigde vetten, die in kokosolie en palmolie, vlees en kaas en transvetten, die worden aangetroffen in margarine, sommige pindakaas en vele voorverpakte voedingsmiddelen.

Wat te eten

Bij het verliezen van love handles, is het best om een ​​gezond dieet te volgen, zoals uiteengezet door het Amerikaanse ministerie van Landbouw een. De USDA beveelt het eten granen, fruit, groenten, vetarme zuivelproducten en magere eiwitten. Graanproducten omvatten brood, rijst, graan, tortilla, havermout en andere producten op basis van tarwe, rijst, haver, gerst en maïsmeel. Ten minste de helft, zo niet alle, van granen verbruikte hele korrels moeten worden, waarbij de gehele graankorrels wordt gegeten. Voorbeelden zijn bruine rijst en volkoren brood.

Een verscheidenheid aan groenten en fruit zou ook moeten worden gegeten. De USDA moedigt Amerikanen om groenten en fruit te eten in een brede waaier van kleuren, zoals groen, rood, oranje, geel, wit en blauw.

Vetarme zuivelproducten kan een deel van een gezond dieet. Vetvrije melk, yoghurt en kaas zijn allemaal goede opties.

Magere eiwitten, zoals kipfilet, vis, tofu en peulvruchten, bieden een caloriearm eiwitbron.

De USDA beveelt ook het vermijden van te veel vet, toegevoegde suikers en natrium.

Vasthouden aan een dergelijk dieet helpt je eet het juiste aantal calorieën en de hoeveelheid vet om te helpen u verliest uw love handles.

Water

Water is niet alleen essentieel voor het leven, maar het kan helpen u verliest uw love handles. Water helpt je lichaam te verbranden opgeslagen vet. Water kan ook van invloed op uw eetlust, want het zal u helpen een vol gevoel, en soms, als mensen denken dat ze honger hebben hun lichaam eigenlijk dorst.