Het eten van eiwitten in de Ochtend

Het eten van eiwitten in de Ochtend

Uw lichaam heeft eiwitten uit voedsel om eiwitten in cellen, weefsels en organen te vullen als ze breken. Eten van eiwitten als onderdeel van een gezond ontbijt kan u helpen vol en energiek de hele ochtend te voelen.

voordelen

Het eten van een gezond ontbijt elke dag kan helpen volwassenen verhogen hun vitaminen en mineralen inname, verminderen vet en cholesterol-inname, lagere hun cholesterol, gewicht te verliezen en hebben een betere productiviteit en concentratie in de ochtend, volgens de MayoClinic.com. Kinderen die ontbijten hebben de neiging om een ​​betere concentratie, probleemoplossende vaardigheden, hand-oog coördinatie, alertheid en creativiteit dan degenen die dat niet doen. Het eten van een gezond ontbijt kan ook helpen kinderen worden meer fysiek actief gedurende de dag. Het verhogen eiwitinname en het verminderen van de inname van sterk bewerkte koolhydraten kan u helpen langer een vol gevoel, volgens de Harvard School of Public Health.

bronnen

Kies eiwitbronnen die laag in verzadigd vet zijn, zoals pindakaas, mager vlees, zonder vel gevogelte, vis, eiwit en laag-vet of vetvrije melk of yoghurt. Deze voedingsmiddelen bevatten hart-gezonde onverzadigde vetten. Zuivelproducten leveren calcium en vis bieden omega-3 vetzuren.

Dagelijkse eiwitinname

Eiwitbehoefte afhankelijk van leeftijd en geslacht. Jongens leeftijden 14 tot 18 jaar moeten 52 g eiwit per dag, en mannen leeftijden van 19 en ouder moeten 56 g eiwit per dag. Meisjes leeftijd 14 tot 18 jaar en vrouwen in de leeftijd 19 en ouder hoeven slechts 46 g eiwit per dag, volgens de Centers for Disease Control and Prevention.

Andere Gezond Ontbijt Components

Naast vetarme eiwit, moet een gezond ontbijt omvatten volle granen, magere zuivel en fruit of groenten, volgens de MayoClinic.com. Deze combinatie van voedingsmiddelen biedt complexe koolhydraten, vezels, eiwitten en wat vet, zodat u optimaal de hele ochtend te voelen. Bijvoorbeeld, zou een goed afgeronde inclusief ontbijt volkoren toast, pindakaas, een kleine banaan en een glas magere melk.