Het effect van het gebruik van een verwarmingselement voor Too Long

Verwarming pads zijn aanbod opluchting voor pijnlijke spieren en kalmeren aandoeningen zoals krampen. Gebruik ze nooit te lang omdat het ernstige gezondheidsrisico's kan opleveren. Magnetron pads kan veiliger zijn dan elektrische Ones.

Toepassing

Solliciteer verwarming pads op de top van de pijnlijke plaats. Gebruik een handdoek tussen de huid en de pad. Veel verwarming pads hebben zachte covers, maar kan worden verpakt in een kussensloop voor beschermende comfort.

Duur

Gebruik de verwarming pad voor maximaal 15 minuten. Niet slapen met de pad. Hierdoor kan het systeem belasten, uitdroging of irritatie veroorzaken. Kies een pad dat automatisch wordt uitgeschakeld meer dan een met handmatige controles.

blootstelling van de gevaren

Wanneer er te lang wordt toegepast, kan verwarming pads blister, irriteren of verbranden huid. Kijk onder het kussen vaak en het verplaatsen. Vermijd hoge temperaturen. Niet gebruiken op baby's, ouderen of ernstig zieken.

Risico's en gevaren

Wanneer beschadigd, oververhitte of misbruikt, kan verwarming pads brand veroorzaken. Volg de aanwijzingen. Houd pads buurt van metalen, zuurstof tanks en andere geleiders of brandgevaar.

Goed gebruik

Lieg niet of zitten bij verhitting pads, die de kabels kunnen beschadigen. Niet bos of vouw de draden bij de opslag of het gebruik van pads.

Veiligheidstips

Controleer altijd uw pad en koord voor gebruik. Zorg ervoor dat ze goed is en dat het pad is niet gebroken of gescheurd functioneren. Niet gebruiken als je koorts hebt.