Het beste dieet pil voor Fast Weight Loss

Het beste dieet pil voor Fast Weight Loss

Snel gewichtsverlies methoden kunnen effectief zijn, omdat ze niet aan de wortel van uw gewicht probleem te krijgen. Echter, het nemen van dieetpillen kan een effectief onderdeel van een goed afgeronde plan van het gewichtsverlies zijn als je in een constante strijd met de overtollige ponden, volgens de MayoClinic.com. Niemand soort gewichtsverlies pil is het meest effectief in alle gevallen, maar sommige algemeen als veiliger en effectiever dan andere.

overwegingen

Het maakt niet uit hoe effectief een dieet pil is in het helpen om snel gewicht te verliezen, kunt u niet de juiste kandidaat voor zijn. In het algemeen zal uw arts niet een pil voorschrijven voor je, tenzij je body mass index plaatst u in de categorie 'obesitas' of als uw body mass index is in de "overgewicht" bereik en je hebt een ernstige gewicht gerelateerde medisch probleem, zoals hoge bloeddruk, volgens de Weight-control Information Network. Uw arts kan ook uitsluiten dieetpillen als een optie als hij denkt dat zij negatief zouden interageren met een medicijn dat je neemt of met een medische aandoening die je al hebt.

FDA goedgekeurde pillen

De meeste gewichtsverlies pillen door de Amerikaanse Food and Drug Administration of FDA effectief en veilig wordt geacht, zijn door slechts voorschrift. Deze vallen in twee categorieën: pillen die de eetlust en pillen die helpen je lichaam te absorberen minder vet te onderdrukken. Fentermine en fendimetrazine zijn twee voorbeelden van eetlustremmers en orlistat is een voorbeeld van een populair lipaseremmer. In 2007, bij de eerste nonprescription gewichtsverlies pil door de FDA goedgekeurd werd Alli, die een zwakkere dosis van het vet blocker orlistat bevatte.

effectiviteit

Prescription dieetpillen kan ertoe leiden dat u ongeveer 5 tot 10 procent van je lichaamsgewicht te verliezen binnen een jaar, zolang je blijven maken andere gezonde levensstijl veranderingen, volgens de MayoClinic.com. Deze voordelen kunnen hebben een aanzienlijke vermindering gezondheidsrisico's zoals hoge bloeddruk, hoog cholesterol en insulineresistentie. U mag echter geen dramatische resultaten zien, omdat verschillende instanties reageren op verschillende manieren om gewichtsverlies pillen.

Not a Cure

Dieet pillen zijn niet een magische wondermiddel om gewicht ellende, maar ze kunnen de resultaten die je krijgt boost van goed eten en vaak te oefenen. Ze kunnen ook helpen om een ​​gezond gewicht te behouden als je eenmaal te bereiken, maar u kunt op een consistente strijd blijven om uw gewicht af te houden, waarschuwt MayoClinic.com. U kunt verwachten om de piek gewichtsverlies binnen ongeveer zes maanden van het nemen van de medicatie zien en dan zie je gewicht afvlakken of omhoog gaan later.

Andere problemen

U en uw arts zal ook moeten de potentiële voordelen van het nemen van een dieetpil met de potentiële risico's af te wegen. Sommige FDA goedgekeurde medicijnen uiteindelijk worden gestript van de markt eenmaal follow-up onderzoek toont aan dat mensen die pillen ernstige bijwerkingen hebben ervaren. Zo werd het gewichtsverlies drug sibutramine verwijderd nadat ze gekoppeld aan beroertes en hartaanvallen. Met ingang van 2011 is de lipase-inhibitor orlistat was onder de loep na meldingen van ernstige leverschade ontstaan ​​in sommige patiënten die het.

Waarschuwing Over Over-the-Counter Pillen

Anders dan nonprescription orlistat, geen over-the-counter dieetpil is FDA-goedgekeurd om te helpen bij gewichtsverlies. Deze pillen - zelfs degenen label "kruiden" en "natuurlijke" - kan ook gevaarlijk zijn omdat ze niet worden onderworpen aan dezelfde controles en standaarden voorgeschreven medicijnen. Om het risico op negatieve reacties te verminderen, praat eerst met uw arts als u denkt aan het proberen een over-the-counter pil.