Het Best Beach Cruiser Fietsen

Het Best Beach Cruiser Fietsen

Niet iedereen wil om te kijken als ze het voorbereiden bent naar de Tour de France als ze uit te gaan voor een ritje. Voor casual fietsen, niets straalt old-school stijl als een beach cruiser fiets. Een strand cruiser is de hot rod van fietsen, met ballon banden en een gladde, gebogen frame design. De beste beach cruisers combineren praktische functies, zoals een comfortabele stoel en rijpositie met stijlvolle toevoegingen zoals verhoogde stuur en full-dekking spatborden.

Ontworpen voor de Ride

Beach cruisers zijn een zeer comfortabel verscheidenheid van fietsen. Een traditionele racefiets heeft de rijder gebogen over het stuur, maar een beach cruiser houdt je terug leunt in een normale zitpositie, wat ideaal is voor korte reizen in uw lokale promenade. Een beach cruiser heeft meestal een grote, comfortabele stoel en hoge stuur waarmee u geniet van het uitzicht terwijl u fietsen rond. Top van de lijn cruiser fietsen soms voorzien van lederen accenten op de stoel en het stuur voor een soepele, luxueuze uitstraling.

Comfort Is King

Een beach cruiser fiets is ontworpen met comfort als een prioriteit. Brede ballonbanden zorgen voor een grote beursgang over strand zand en absorbeert trillingen van de weg, zodat u kunt cruise rond zonder enig ongemak. De frames op de beste cruiser fietsen zijn meestal gemaakt van staal, die een uitstekende demping en absorptie-eigenschappen heeft. Deze fietsen zijn zwaar, maar het gewicht komt met het voordeel van stabiliteit en betrouwbaarheid. Een single-speed overbrengingsverhouding komt vaak voor, de vereenvoudiging van de aandrijflijn van de fiets voor de jaren van dienst zonder aanpassing.