Het belang van Dressing Out for Physical Activiteiten

Het belang van Dressing Out for Physical Activiteiten


Hoe je je kleedt tijdens lichamelijke activiteit is belangrijk of je een marathon lopen, uit te werken of met een bal spelen in het park. Oefening kleding is een grote industrie, en er is een stuk van de kleding recht voor elke recreatie. Kies verstandig en voelt u zich koeler, meer zelfvertrouwen en comfortabel.

Koud weer

Neem het weer in aanmerking als uw lichamelijke activiteit buiten plaatsvindt. Als het weer koud is, draag lagen die u kunt verwijderen als je opwarmen. lagen van wol of fleece toe te voegen over een polypropyleen laag. Polypropyleen absorbeert zweet, zodat kleding niet nat en maak je kouder. In bevriezen of winderige omstandigheden, het dragen van een gezichtsmasker, zodat uw huid niet schrale te krijgen en een bril om je ogen te beschermen. Draag een hoed of oorwarmers om je oren warm te houden.

Warm weer

Bij warm weer draag kleding te verliezen in lichte stoffen. Laat uw huid ademen, zodat de lucht kan je zweet verdampen. Draag lichte kleuren die stralen van de zon zal weerspiegelen. Donkere kleuren trekken stralen van de zon en de warmte uw lichaam omhoog. Bescherm uw ogen met een zonnebril, en draag een vizier om de zon uit je gezicht te houden.

Veiligheid

Veiligheid is een punt van zorg bij het uit te werken met fitnessapparatuur. Draag geen kleding die te baggy of heeft strings opknoping. Overtollige stof kan komen te zitten in apparatuur en veroorzaken ongelukken. Echter, geen strakke kleding die zal interfereren met de bloedsomloop of houd uw huid tegen de ademhaling te dragen.

Comfort

Kleding moet je niet afleiden van uw lichamelijke activiteit, zodat ze comfortabel moeten passen. Kies stoffen die van ademende materialen te stoppen schuren en oververhitting. Probeer bewegen in je workout kleding voordat je het koopt om ervoor te zorgen dat het zorgt voor een bereik van de beweging. Vertrouwen is ook iets om rekening te houden. Je wilt niet het gevoel zelf bewust bij het uitwerken dus kies kleding die je goed in kijken.

Schoenen

Bescherm uw voeten tijdens lichamelijke activiteit bij het kiezen van de juiste schoen voor uw voet. De meeste schoenenwinkels hebben medewerkers die goed geïnformeerd over de vorm van de voet zijn. Laat je je voeten onderzocht zodat het personeel schoenen die je boog zal ondersteunen, niet schuren uw hiel of verwonden je enkel kan voorstellen. Er zijn speciale schoenen voor verschillende activiteiten, zoals hardlopen, wandelen en specifieke sport.